Sokong usaha ini : Blog Pilihan Blogger

Monday, February 20, 2012 PCL 7 Comments

Assalamualaikum Warahmatullahi Wabarakatuh !


Sokong usaha ini?


Untuk menyokong usaha ini, anda boleh menjadi follower dan letakkan banner berikut di blog anda dan link ke blog ini: http://blogpilihanblogger.blogspot.comSemakin ramai yang ketahui wujudnya blog perkongsian ini, insyaAllah, akan lebih ramai blogger yang dapat turut serta, samada menjadi antara blogger pilihan mahupun menjadi pengundi yang akan menentukan blog siapa yang paling popular buat tahun 2012 ini.

Usaha ini merupakan usaha berterusan sebagai memperkenalkan blog-blog yang bukan mainstream, yang lebih kepada blog personal dan mempunyai niche tertentu. Blog-blog masakan, automotif, kraf tangan atau apa sahaja yang anda fikir sesuai bolehlah join.

Ingin tersenarai dalam bloglist?
Kepada yang sudi untuk tersenarai di sini menerusi bloglist, silalah letakkan banner yang disediakan, dan link ke blog ini. Jika anda telah berbuat demikian, tinggalkan url blog anda untuk semakan di ruangan komen.(sini).

Anda dikehendaki juga memberikan kategori/jenis/niche/paparan utama blog anda, cth: Personal, Keluarga, Mahasiswi/Mahasiswa, Masakan, Jahitan, Luar Negara, Selebriti, Informatif, Petua, Guru.... apa jua yang anda terfikirkan sesuai untuk kategorikan blog anda.

Anda juga berpeluang untuk menjadi antara calon untuk diundi!

*copy paste dari sini.

PCL : SERIUS !! Bukan untuk tercalon mana-mana kategori , sebaliknya untuk membuka ruang seluasnya bagi saya lebih mengenali dan diperkenalkan kepada para blogger yang mempunyai karya dan bakat tersendiri dari hasil penulisan masing-masing melalui Blog Pilihan Blogger ini. - Jom sokong !"Wallawey woot..woot!! Blogging Mau Ikhlas..Terima Kasih baca-baca di sini"

7 comments:

 1. Citra sokong!!

  ReplyDelete
 2. assalamulaikum PCL...mama pun sokong tapi kena pi blog die ke...:)

  ReplyDelete
 3. tahniah..
  tanpa blogger, siapa lagi boleh membantu blogger yang lain

  ReplyDelete
 4. @maszull:sepatutnya melalui blog penganjur kita bagi sokongan tersebut..tq.

  ReplyDelete
 5. thanks sebab follow blog saya ya master...saya uda follow back

  ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.