Sokongan korang sebagai teman blogger adalah sangat diperlukan.

Sunday, February 19, 2012 PCL 14 Comments

Assalamualaikum Warahmatullahi Wabarakatuh !

Apa pun kerjaya kita , mesti ada matlamat ..... ye dak !
korang yang study dengan matlamat korang...yang keja dengan SKT ....yang 'tanam anggur' dengan hasil dorang...yang bisnes dengan targetnya masing masing.

..blogging pun sama gak , Aku mahu blog aku menjadi blog yang sentiasa meningkat kunjungan pelawat...walau pun nampak  aku ni sesuka je tapi di sebalik tu aku dah simpan satu impian ..nak berjaya macam otai2 blogger..tapi ni atas usaha yang berganda dan sokongan korang sebagai teman blogger adalah sangat diperlukan.

..Memang banyak cabaran yang perlu dihadapi, aku tak nafikan semua itu, macam kita belajar gak..mana ade yang terus pandai , 'A' semua subjek....kena mula dari bawah..lainla kalau aku budak genius.

terantuk kepala terus jadi bijak ?...hehe , boleh cakap dalam bahasa asing plak tu, tapi tu semua kerja Tuhan yg maha kuasa.

apa pun segala bentuk sokongan korang sebagai pembaca blog ini. aku ucapkan jutaan terima kasih...masih setia walau sesekali di sini.

"Wallawey woot..woot!! Blogging Mau Ikhlas..Terima Kasih baca-baca di sini"

14 comments:

  1. salam..

    btoll..sokong pakciklie..
    smoga terus suksess...
    usaha tangga kejayaan..

    bile berada diatas,jgn lupa org yg dibawah :D

    ReplyDelete
  2. btol tu...nk berjaya perlu la mnyokong antara 1 sama lain...bkn mnjatuhkn org lain...

    smoge sukses PCL...

    =)

    ReplyDelete
  3. semua pun bermula dari bawah...ada yang mengambil masa bertahun untuk sampai satu tahap yang diinginkan...apapun, bila kita menyokong orang lain...insya Allah ada yang akan menyokong kita...kalau bukan dia ada orang lain....:)

    ReplyDelete
  4. insyallah..yang penting kena rajin usaha,kreatif..moga PCL terus bersemangat dlm berblogging.moga terus sukses..sy yg lama mengikuti blog nie dah leh nampak peningkatannye..tahniah Pcl..blogging mau ikhlas..:)

    ReplyDelete
  5. kita sama menyokong PCL,berblogging ni tak boleh sombong...:)

    ReplyDelete
  6. btul tu skong mnyokong amalann mulia ;)

    ReplyDelete
  7. gud luck...
    jemput ke blog sy tengok npe sy dah lme xblogging..

    ReplyDelete
  8. Assalamualaikum PCL

    Insyaallah
    saya sokong PCL

    ReplyDelete
  9. assalamualaikum PCL...sama2lah kita menyokong antara satu sama lain kan...:)

    ReplyDelete
  10. betul tu...sama2 kita sokong antara sendiri

    ReplyDelete
  11. blogger kena supprot blogger..tak gitu PCL?? baru berjaya..=)

    ReplyDelete
  12. blogger support blogger, tu baru semangat b'blogger :DD

    ReplyDelete
  13. steady pakcik lie...chaiyok chaiyok...

    ReplyDelete
  14. sokong PCL...mari ramai2 menyokong PCl....tp blog ni mmg best pun..InsyaAllah...

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.