T-SHIRT DENGAN PERSONALITI PEMAKAINYA.

Wednesday, February 08, 2012 Nazlee Ismail 7 Comments

Assalamualaikum Warahmatullahi Wabarakatuh !




Berapa banyak t-shirt yang korang ada?.. apa jeneh t-shirt yang korang sangat suka pakai ?

ada yang berandaian tentangnya :
T-SHIRT BERJENANA aka BRANDED  Alaa..macam le taktau tu.. pakai t-shirt Paul Smith yang tiruan punya je... nak merasa, nak beli yang original tak mampu...
T-SHIRT SEZEN ALA BUNDLE  nampak macam cool je dia pakai... menunjukkan jiwa seorang yang bebas sangat, namun  masih sibuk jaga tepi skirt artis2 tanah air.
T-SHITR IMEJ IKLAN  Sah sah lah baju tu dapat free.
T-SHIRT LOGO SEKOLAH/UNIVERSITI  Nak bagitahu yang dia sekolah berasrama penuh/ studen universiti, bila aweks/bfren tengok rasa cam ek la sikit...gamaknya.
T-SHIRT IMEJ PELANCUNGAN  ole ole dari kengkawan, sedara mara . Kalau beli sendiri pun saja nak bagitahu la yang dia penah pegi melancung kat sana.
T-SHIRT IMEJ ROCKER/PENYANYI
Samada takde baju lain nak dipakai, baju lain habis semua pakai *tak berbasuh lagi atau memang peminat fanatik artis tersebut. 


..biar lah ... asal selesa suda .  Lantak le pun ke dia..ada kau kesah !! 



"Wallawey woot..woot!! Blogging Mau Ikhlas..Terima Kasih baca-baca di sini"

7 comments:

  1. Kalau di rumah memang pakai t-shirt pendik/singlet pun tak kisah. Tapi kalau keluar kakak suka yg banyak dijual sekarang jenis t-shirt busana Muslimah...

    ReplyDelete
  2. tshirt pagoda cm ne plak pcl? sengkek ka? hehehehehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak sengkek tp tak sesuai bg wanita..nipis.

      Delete
  3. apa pOn jenis tshirt / baju mOon suka yg nmpk mOod ceria ...

    ReplyDelete
  4. Asal ada Kak Aina tak memilih semua sebat jerk...hahahaa...

    ReplyDelete
  5. aie suka pakai tshirt yg simple je PCL,tak suka yg jenis ada corak byk2...^^

    ReplyDelete
  6. t-shirt imej pelancongan ade gak...beli wat kenangan

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.