Tak kena tak apa,

Wednesday, February 22, 2012 PCL 14 Comments

Assalamualaikum Warahmatullahi Wabarakatuh !

..bila dah kena baru padan muka !!






PCL : bukan mendoakan sesuatu  musibah tapi untuk mengigatkan sesama kita..teguran itu adalah nasihat.



  "Wallawey woot..woot!! Blogging Mau Ikhlas..Terima Kasih baca-baca di sini"

14 comments:

  1. dah kene padan la muke..haha

    ReplyDelete
  2. tak kena tak apa,
    dah kena nak buat apa lagi dah!!


    eh, igt nak berpantun 2 kerat tapi tak masyukkk plak. hehe

    ReplyDelete
  3. POLIS TAK NAMPAK TAK SALAH, KENA TAHAN BARU SALAH.. ;)

    ReplyDelete
  4. tak kena tak apa,
    dah kena baru padan muka,
    setakat kompoun apa nak kira,
    mintak diskaun pun tak bagi punya,
    makbapak kan orang berada,..(hehe)
    apa guna mereka cari duit untuk kita.

    ReplyDelete
  5. dah kena baru nak menyesal tapi masa tu dah tak berguna lagi kot..

    ReplyDelete
  6. da kena baru tahu langit tu tinggi ke rendah kan..hee~

    ReplyDelete
  7. dia yang lalai kita yg kenakan?

    ReplyDelete
  8. assalamualaikum PCL...betul tu dah kena barulah tahukan...:)

    ReplyDelete
  9. Ish2.. nasib hp touch screen lg la.. susah nak wat mcm nie...

    singgah snie..

    ReplyDelete
  10. betul tu PCL..blum kena, tu yg buat terus tu huhu

    ReplyDelete
  11. Salam,
    Betul tu, ikut undang2 .. samada ada polis atau tidak

    ReplyDelete
  12. bahaya.. kalau bahayakan diri sendri xpa.. nie org lain pun turut sama bhaya..

    ReplyDelete
  13. yelah mmg bahaya kan PCL tp masalahnya dorang lum kena..tu yg tak paham2 tu...

    ReplyDelete
  14. thanx PCL...tak nafi kadang2 saya buat jugak, tp besenya calling je la waktu drive...mesej x dapat, maklum la, dah agak berumur ni, tak ingat huruf nak tekan2 keypad..hihi

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.