Terbatal niat suciku ini..

Friday, February 10, 2012 PCL 13 Comments

Assalamualaikum Warahmatullahi Wabarakatuh !

Berziarah blog aka blogwalking !.....jap lagi ke, nanti malam ke, cuti cuti  minggu ke..dan ada masa masa sesuai aku memang suka melakukannya.

Tetapi ada yang buat spoil sket..RIMAS !!!

owh WIDGET !  kekadang kau membuat aku menyumpah...kerana kau terpacak bekelip-kelip di tempat yang tak sesuai...sampai aku nak tekan button POST COMMENT pun terganggu...

*pesanan kepada yang berkenaan @newbie :

walaupon percuma..berpada-padalah pengunaannya dan kalau nak tepek tu...ingat lah keselesaan pengunjung sama..

nak baca entri pon susah..terpaksa skodeng sana sini nak mengelak pon ..last-last tertekan jugak *grab this widget@.....*...addeh! jadi malas nak teruskan niat untuk menjelajah blog tuh.

aku tak taulah salah aku ke dalam hal ni....!
memang korang punya suka..blog korang, tapi tak salah jika ia lebih mesra pengunjug...kan!

Aku memang suka blogwaking n drop comment...tapi kalau dah menyusahkan..terbatal niat suciku ini..


  "Wallawey woot..woot!! Blogging Mau Ikhlas..Terima Kasih baca-baca di sini"

13 comments:

  1. betullah abg.long, selalu jumpa blog macam tu..memang buat panas hati..hehe

    ReplyDelete
  2. betul3!
    masalah yg sama saya hadapi..tu yg tak rajin nak komen blog mcm tu.

    ReplyDelete
  3. FOLLOW BACK YAH GAN ,.,....

    ReplyDelete
  4. haha bawakan bersabar bro...nasihatkan,god willing dorang akan dengar... :)

    pekata tulis satu post untuk berblogging for the newbies! :D

    ReplyDelete
  5. tau takpe...selalunya newbies la macam nih.letak widget bagai. >.<

    ReplyDelete
  6. setuju dengan pcl.. dulu sy pon camtu gak. tapi lame2 saya rase rimas sendiri.. hihi

    ReplyDelete
  7. btol tu.lg2 kalau yg berat..ssh nk bw huhu

    ReplyDelete
  8. hehe.. blog siswi xde widget un pakcik lie..hehe.. :)

    ReplyDelete
  9. hahha, btol2, widget ni memang leceh!

    ReplyDelete
  10. semoga tidak terbatal niat sucimu untuk berkunjung ke blog ku..kerana blog ku tiada widget itu...hihihihi

    ReplyDelete
  11. Blog Awan macam mana Pak Cik Lie? Mesra pengunjung tak? Berat tak?

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.