Ada Sesapa buat segmen/GA hujung minggu?

Sunday, March 25, 2012 PCL 7 Comments

Assalamualaikum Warahmatullahi Wabarakatuh !

2 hari pcl tinggal blog tanpa update...sesekali je singgah blog2 berkenaan , ada yang sempat tinggalkan komen dan ada juga lalu lalang tanpa jejak..hurm !..


okeh, tgh malam minggu (pagi) ni nak start join segmen...kalau ada yang berkenan lah..

Ada tak bloggers yang buat segmen/GA ke, hujung minggu ni?..boleh la rekemenkan pd pcl..

ada kalu roger kat sini wokay !


7 comments:

  1. meh join segmen ni pcl...nk cri blglist april :-)
    http://fanomena.blogspot.com/2012/03/segmen-pencarian-bloglist-april.html

    ReplyDelete
  2. wah bestnyer PCL guna tab 10.1..:)
    nak gune jugek...keyboard pon siap la eh?

    p/s :: jom join GA nad tapi nama je contest..:)

    http://www.nornadiah.com/2012/03/contest-anniversary-1-year-miss-nadya.html

    ReplyDelete
  3. jomlah join GA nie, PCL..

    http://snowygirl-syuhada.blogspot.com/2012/03/giveaway-saje-saje-nak-menang-by-ayesha.html

    ReplyDelete
  4. err aie tak ada buat segmen...hihi

    Assalamualaikum pcl dan selamat pagi...^^

    ReplyDelete
  5. hany pun dh lame tak join ga nih...hehe nanti bleh la ushar ga gak

    ReplyDelete
  6. jemputla join ga saya(:

    Ezzathepolkadots.blogspot.com

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.