Blogger Separuh Masa pun boleh kalau nak !

Monday, March 12, 2012 PCL 9 Comments

"..kalau nak income beratus ribu dengan advertorial (blog post yang berbayar). Pastikan blog anda berkualiti". - Bro Framestone



Alhamdulillah....alhamdulillah, ...sapa nak bagi kalau tak usaha..

usaha macam mana?

...dengan blogging la tuan-tuan dan cik@puan-puan..haha, ni baru sebahagian yang dibelanjakan oleh PCL petang tadi (Ahad)...cukup sekadar tunjukkan sebagai bukti yang blogging mampu memberi kepuasan bila kita bersungguh dengannya. Saya pasti ada antara penulis blog/website yang lebih lagi mendapat imbuhan dari apa yang mereka sertai selama ini (iklan berbayar). *pcl tiada niat nak menunjuk tapi ini adalah realitinya...SEMANGAT BLOGGING adalah kata kuncinya, kita mesti rebut peluang yang ada !! ok.



baju baru yg mamdiana pilih , Rm seghatuih lebeh jer....


ok tak bro kalau aku jadi  model pakaian luar ?..haha

tapi masa untuk blogging kena pandai dibahagi bagi kita ni yang rata-rata adalah Blogger Separuh Masa supaya jangan ada yang bermasam muka terutamanaya pasangan hidup kita.

Berblog juga adalah sesuatu yang berfaedah jika kita gunakan sepenuhnya ruang sedia ada umpamanya selain dari memenuhi minat ia  boleh mendapatkan pendapatan sampingan...macam kata blogger Bro Framestone


"..kalau nak income beratus ribu dengan advertorial (blog post yang berbayar). Pastikan blog anda berkualiti".


Bro Framestone ada projek untuk direbut...kalau nak sertai , sila klik sini (link)





9 comments:

  1. Wahhh....ini sudah bagusss...:)

    ReplyDelete
  2. kalau minat..mmg tak ke mana kan...tak kira la part time blogger ke..kalau usaha mesti boleh kan..

    > smart baju tu PCL..hee~

    ReplyDelete
  3. @YaYaNsMuM a.k.a YM: memang bagus kalau kena caranya..
    @Ezad Skytech: ya betul tu..semangat blogging !, - TK Ezad.

    ReplyDelete
  4. semangat nak berblogging skrg ni tgh membuak2..heee~

    P.S - betul tu PCL..cuba nak rajinkan diri ni balik utk selalu bersenam...seminggu sekali pun jadi la...tu paling minimum la..

    ReplyDelete
  5. waaaa, satu quotes yg baik...

    ReplyDelete
  6. OK LAH TU DAH DAPAT BAJU.. ADA NAMPAK..

    ReplyDelete
  7. OK LAH TU DAH DAPAT BAJU.. ADA NAMPAK..

    ReplyDelete
  8. salam PCL,

    Betoi tu PCL....tambah2 lagi bagi perempuan yang dah ada anak dan suami ni.....blog2 jugak...tapi tanggungjawab kat keluarga mestilah diutamakan... kan PCL....?

    ReplyDelete
  9. kan..tapi nak jadikan blog berkualiti pun kne ade usaha gigih..

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.