Haa..Jolok apa tuu !!

Tuesday, March 06, 2012 Nazlee Ismail 7 Comments

Assalamualaikum Warahmatullahi Wabarakatuh !

amboih haih PCL !...malam-malam gini menyinsing lengan dok buat pa tu?

..baru habis jolok lubang...*TLG JGN KONA..

..air melimpah kat lantai dapur tuh, ari tu baru je dok citer pasal masalah sinki sumbat, dah jadi betul-betul plak nih..selesi dalam masa tak sampai 1/2 jam jolok flowtrap tuh.

mana ada malam-malam nih plumber buat OT, kalau ada pon sure caj dia melampau-lampau. Kira kes emergenci gak lah sebab aku tak larat nak ulang alik buang takung air dgn besen...leceh betui !!

PCL : Kes macam ni jangan buat dun know ok, kesian orang rumah sorang-sorang kat dapur tuh..kalau rasa bole buat jangan tanguh-tanguh dan buat dulu baru tau setakat mana !!
lepas tu nak buat hal lain, buat la...isteri pun senyum je takda la muncung-muncung cmni..haha peace ..*sori takda gambar :P


7 comments:

  1. CAMNE LE BOLEH TERSUMBAT SINKI TU..

    ReplyDelete
  2. Plumbing ni memang keja orang jantan. Orang pompuan takkan buat punyaaa.. hehehehe

    ReplyDelete
  3. x dan amek gambo eh? hihihi...

    ReplyDelete
  4. plumber secara sambilan...

    mula2 baca...haihhh otak kuning...huhu

    ReplyDelete
  5. tajuk entri agak kontroversi...hee~

    > tu la..kalau sinki tersumbat..mmg problem kan...

    ReplyDelete
  6. hehehe macam2 abg.long niii...

    kat rumah yatie kalau masalah sumbat ni..memang kerja suami

    ReplyDelete
  7. cepat-cepat panggil plumber!!..

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.