Hari Ini Dalam Sejarah Blog PCL..

Thursday, March 01, 2012 Nazlee Ismail 10 Comments

Assalamualaikum Warahmatullahi Wabarakatuh !

..Nak Singgah blog BLOGGER LELAKI sahaja.  [hari ini 1.3.12]

"Blogger lelaki ni cool je..tak kisah apa pun yang terjadi..orang nak dengki, hack, kutuk ke apa ke,depa tetap cool..semua masalah boleh setle der..pilih je antara dua..nak cara baik ke cara tak baik..ke nak setle belakang?..ni beza blogger lelaki dengan blogger perempuan..kalau blogger perempuan..kena kutuk, hack ke kompem on time tu jugak kuar entry.." - Hakim




hurm..boleh tambahkan  kenalan blogger kaum sejenis saya....lets go ! khamis yang cool n free..


"Wallawey woot..woot!! Blogging Mau Ikhlas..Terima Kasih baca-baca di sini"

10 comments:

  1. "kalau blogger perempuan..kena kutuk, hack ke kompem on time tu jugak kuar entry"

    tak juga...

    kadangkala kakcik ambil masa yang lama - berfikir perlu atau tidak buat catatan tentang hal yang mengguris perasaan itu. :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu....sy baru je kene, tp tk buat pon entry..sbb rasa sedih sgt.hehe

      Delete
  2. ye ke?CM okei je..tak de kuar entry sedemikian rupe..lala..~

    ReplyDelete
  3. bende bole settle...blog fendy da byk kali kene hack...steady je....dpt balik..

    ReplyDelete
  4. tak perlu nak gelabah sgt...cool je..heee~

    ReplyDelete
  5. hahaa..sifat perempuan, tak boleh nak pendam rasa. tapi tak semua gitu.

    ReplyDelete
  6. suka jiwa lelaki tapi tak semestinya blogger perempuan begitu ;p

    ReplyDelete
  7. Segelintir...
    Memang cool.

    ReplyDelete
  8. haha...sensitif..biasala

    ReplyDelete
  9. perempuan biasalah bro..cpt ngt melentingnya..lelaki cool jer..kalau lelaki cepat melenting, laki perangai cam pompuan..haha

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.