Kawan layan kawan punya..

Monday, March 12, 2012 PCL 6 Comments

...emmm  kita orang lelaki ni nak tau jugak kan, camana reaksi isteri bila melihat suaminya dilayani oleh perempuan lain yang juga kawannya sendiri di depan matanya ?. *(sedang makan-makan umpamanya dengan rakan sekolej/sekerja si suami bersama pasangan masing-masing, emm..baik punya layan siap cedokkan lauk itu ini, suap menyuap dengan suami orang walhal isterinya ada di sebelah...wallawey betullah !)

issshh! susahkan kalau dalam situasi begini, nak nak si suami kita tu nampak girang semacam je dilayani sedemikian...menyakitkan hati pun ada kan ?

hurm ! ...rela merelakan je lah atau buat-buat tak tahu dulu konon nak jaga reputasi korang yang sememangnya adalah pasangan cool n ideal tuh...atau dalam kereta jap lagi / balik rumah nanti baru nak bebel betul-betul...

gambar hiasan
ataupun tangan korang cepat je hinggap dipeha suami...macam tu ke ??

PCL : tak hingin merasakannya.


 

6 comments:

  1. alamak pokcik..tak pernah terpikir plak klu menghadapi situasi camtu..hehehe..heheh

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  2. zaman skrg, menyimpang dari landasan betul itu adalah biasa...over-excited boleh buat org sekeliling terkedu melihatnya.

    ReplyDelete
  3. mcm tu lah jadi bila jauh dr jalan Allah..

    ReplyDelete
  4. PERNAH BERLAKU.. TAPI ISTERI TIADA.. MEMBER ISTERIKEBETULAN ADA, DIA SIAPBOLEH CERITA DENGAN ISTERI.. TAPI BUKAN SALAH SAYA, SALAH PEREMPUAN TU YANG MANJA SANGAT.. ADUHAI..

    ReplyDelete
  5. eh..ade ke mcm tu..ish...

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.