Mak Bee Ajak Makan Timun

Wednesday, March 21, 2012 Nazlee Ismail 10 Comments

Assalamualaikum Warahmatullahi Wabarakatuh !

kenal ke siapa Mak Bee tu ?

Pcl kenal sangat tapi kenal dengan namanya je...jumpa masa balik Kedah haritu terus 'tangkap' bawa balik Banting...


Kuah Rojak Kacang Mak Bee...sedap ! - Rm10 dapat 3  btl (harga kat Sg Petani)



baru malam ni berkesempatan nak beli sengkuang tapi takda jual la plak....nasib ada timun...belasah je.

eemmm..sedap..sedap !

.. oghang utagha memang kenai sangat dengan produk Mak Bee kuah rojak ni,  kira terkenal lah di antara kuah rojak terbaik dan popular di Malaysia.

PCL : kalau sakit perut ada alasan nak dapatkan MC...haha *sakit pun suka

10 comments:

  1. MAK SAYA PUN PANDAI BUAT KUAH ROJAK CAMTU.. ;)

    ReplyDelete
  2. sy org kedah!
    rojak ni memang femes dan memang sedap. so far, belum ada tandingan..
    kalau kt pekan rabu boleh dpt lg murah agaknya.. :))

    ReplyDelete
  3. macam best jer, tetiba perut ni lapaq plak.. menu baru bagi org johor neh, bleh cuba..

    ReplyDelete
  4. @Salmia: Pekan Rabu Aloq Staq..memang la...

    ReplyDelete
  5. pergh..sangat2 menyelerakan.....adoi..

    P/S :- parit buntar kat bagan serai..rumah pam kerian..hehe

    ReplyDelete
  6. PCL sedapnya Queen tgk timun dgn kuah rojak tu.... nasib baik dah sarapan pagi kalau tak terliur gak... hehehehe

    oooooo nak MC ye.. xnk g keja ye...

    ReplyDelete
  7. kalau pergi kedah...wajib bawak balik kuah rojak mak bee ni.
    tapi sy dgr skrg ada yg tiruan pulak..copy brand mak bee tu..harga murah dari yang ori

    ReplyDelete
  8. @wida: klu dah biasa makan bole tau beza yg mana betul punya mak bee..

    ReplyDelete
  9. @QueeN TerataI: perut sy ok , no cm for today..

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.