Mini Gathering : Kediaman LF

Tuesday, March 27, 2012 PCL 15 Comments

Assalamualaikum Warahmatullahi Wabarakatuh !


dijangkakan pada hari Ahad ini (01 April 2012) *

kalau jadilah , ada sapa-sapa nak datang tak ??

ini bukan daya penarik , insyaAllah kalau ada yang sponse UDANG BESAR kita makan sedap kat sana..



kasi besar gambar...nampak lagi clear !!


amacam ? , bagi feed back kat sini...silakan meleleh !!

**update terkini : Sila klik Blog Kakcik Seroja

**Update lagi terkini dari Blog Dato' LF...

15 comments:

  1. Salam,
    LF dan isteri amat mengalu2kan kehadiran sahabat2 sekalian ... datanglah ! Tkasih byk2 PCL atas inisiatif sdr ini.

    ReplyDelete
  2. Kakcik ambil link. Jap lagi kakcik buat catatan kat blog kakcik, InsyaAllah. :)

    ReplyDelete
  3. Salam,
    Sekali lagi LF berkunjung ke sini. Tentang masa tu, terserak kepada sahabat2 semua ... pagi boleh, petang boleh, malam pun boleh ... dari pagi hingga ke malam pun tak ada problem.. yang penting kita bertemu! Yang tak kesempatan bertemu sebelum ini, ambillah peluang ini untuk kita berkenalan .

    ReplyDelete
  4. tumpang gembira bila ada program seperti ini yg boleh mengeratkan ukhuwah sesama kita..

    semoga akan ada keberkatan...:)

    teringin nak join tapi tarikh tu kerja di kawasan kedah...moga di lain waktu ada peluang...

    ReplyDelete
  5. seronoknya ada gath macam ni..PCL,kirim salam pada sahabat Razik@ajik ye..kalau dier ada join sama gath nanti...

    ReplyDelete
  6. asalamualaikum PCL...alamak jauh la x boleh join...

    wah seronoknya tengok gambo2 makanan tu bestkan...:)

    ReplyDelete
  7. TAK BIASA KUMPUL2 NI.. KAT BLOG BOLEHLAH.. KAT LUAR, I JEJAKA PEMALU.. HEHE

    ReplyDelete
  8. @luahfikiran ... mari kita: Terima kasih Dato' kerana bagi green light awal2 lagi...sempoi !!, kalau ada kelapangan ..dijemput semuanya memeriahkan lagi.

    ReplyDelete
  9. syoknya...tak leh nak join

    ReplyDelete
  10. Lagi sekali jumpa wah mesti meriah bertambah.

    Mama D nak goreng kwee teow udang besar ke?

    ReplyDelete
  11. kat mana agaknya rumah LF tu yer? errr Queen pun x kenal siapa LF nie.. hehehehe

    ReplyDelete
  12. @QueeN TerataI: kat MUSOLLAH EHSAN, JALAN 3/6F, BANDAR BARU BAGI, klik je nama kakcik atau luahfikiran atas tu..insyaallah ukhuwah akan bertaut.

    ReplyDelete
  13. salam perkenalan smua...

    sy fasz , ada dtg umah dato LF aritu....

    :)

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.