MY WAY : Sebuah Filem Aksi Perang Dunia Kedua

Saturday, March 17, 2012 PCL 9 Comments



My Way adalah sebuah filem Korea yang memaparkan genre aksi perang bakal menemui penonton di negara ini pada 19 April 2012. Filem aksi perang ini adalah yang paling hebat pernah dihasilkan di Negara Asia setanding filem Hollywood





Filem My Way menjanjikan keterujaan penonton dengan aksi-aksi perang yang sangat hebat dan meyakinkan dengan gambaran sejarah terhadap zaman perang dunia kedua. Namun di sebalik pertempuran yang menakutkan itu, terselit nilai persahabatan yang ingin disampaikan telus pada jiwa penonton.

Cerita yang berdasarkan kisah benar perang dunia kedua ini juga telah mempertaruhkan bintang terkenal dari tiga buah negara, Jang Dong-Gun (Korea), Joe Odagiri (Jepun)dan Fan BingBing (China).




Jang Dong-Sun amat popular dan tidak asing lagi oleh peminat-peminatnya melalui drama-drama Korea yang pernah ditayangkan di siaran televisyen Malaysia.





Joe Odagiri pula telah berjaya membina namanya sendiri di Korea dengan wajah yang tampan dan sangat digilai gadis-gadis Jepun menerusi lakonannya di negara tersebut. Manakala Fan Bing Bing pernah membawa peranan dalam filem
Bodyguards and Assassins harus dilihat kemantapan lakonanya dalam filem My way ini.










My Way akan ke pawagam berhampiran (pada 19 April 2012), Jom ramai-ramai kita serbu !.



PCL : dah lama tak menonton citer perang yang semestinya akan menjamin aku tidak lena dipanggung...haha.

9 comments:

  1. Woah ! Terbaik ! Mesti kena tngok cite nieyh , msti gmpak kn . :D

    http://www.boyz-ed.com

    ReplyDelete
  2. i plk yg tertidoq nt..bkn genre febret i tu....huhu

    ReplyDelete
  3. NI FILEM PROPAGANDA KE?

    ReplyDelete
  4. Salam PCL,

    Melalui gambar yang PCL tunjukkan, mesti filem ni sebuah filem yang hebat.

    ReplyDelete
  5. @Boyz_ed: filem perang mmg puas hati bg penonton meminati tersebut.. genre

    ReplyDelete
  6. @mamadianan: kalau cmtu kena tggu astrofirst je la...syg tiket.

    ReplyDelete
  7. @fairus: kalu jd propaganda bole naikkan rating filem tersebut..

    ReplyDelete
  8. @Kunang-Kunang: yeah, filem hebat dari gabungan pelakon hebat 3 negara...pcl tak sabar nih nk tgk !

    ReplyDelete
  9. tak sabar nak serang panggung wayang april nanti..hee~

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.