Projek 100 Bloggers - Bro Framestone WOW !

Tuesday, March 06, 2012 Nazlee Ismail 8 Comments

Assalamualaikum Warahmatullahi Wabarakatuh !

Marilah sertai projek ini bersama Bro Framestone sebagai penganjurnya.

Memang WOW ! kalau adanya bantuan seperti Projek 100 Bloggers ini untuk menjana pendapatan melalui BLOG.

Berikut adalah butiran mengenai projek ini yang dipetik dari blog beliau.

Bro akan mengumpulkan :-
100 blog Malaysia dan pemiliknya warga negara Malaysia.
Blog yang mempunyai trafik dalam 500 uv dan keatas dalam sehari. (bukti statistik blog amat diperlukan)
Blog berbahasa melayu atau english.
Blog yang berkualiti (bukan copy paste & setiap post mendapat feedback yang menggalakan dari pembaca).
Seminggu sekurang-kurangnya 4 kali blog di update.
Tidak terikat dengan mana-mana syarikat pengiklanan.
Dan sanggup memberi komitment dalam menjaya Projek 100 Bloggers
Nak join? Mudah sahaja.
Anda hanya perlu :-
Promote projek ini di blog anda (dalam bentuk blog post – pastikan anda memenuhi syarat di atas), maklumat korang copy paste je la dari entry ini. Bubuh link ke entry ini dan juga borang pendaftaran.
Kemudian isi borang ini.
Tunggu feedback – email/call dari bro
Jika layak, anda akan di pilih. Itu sahaja.


PCL : lebih baik mencuba daripada duduk sesaja setelah membaca entri ini...jom !

8 comments:

  1. ala trafik sehari x smpai 500 leh join ke :(

    ReplyDelete
  2. trafik sehari CM kalau dpt 200 pun dah kire hebat gilet..haha...mmg tak layak la nak join..;)

    ReplyDelete
  3. join juga... cuba nasib...

    ReplyDelete
  4. maklumat lanjut nak dapatkan kat mane tu

    ReplyDelete
  5. tahniah dpt masuk
    baru je cuba mintak :)

    ReplyDelete
  6. wahh tahniah terpilih:)
    cik iena nk cube nasib gak
    hihihi walaupn x ramai reader sgt pon

    bak pepatah abg PCL "lebih baik mencuba dari duduk sesaja setelah membaca entry ini"

    :)

    http://www.ienaeliena.com/2012/04/projek-100-bloggers.html

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.