Yang gulung-gulung kaler hijau tuu..

Wednesday, March 28, 2012 PCL 11 Comments

Salam...

petang2 cmini nak makan apa ya cek...

kalau dapat kuih tradisional kan best...dah lama tak makan, erk..makan kuih ni lah....
selalunya pepagi kalau rajin cari tu mungkin boleh dapatkannya..ni dah nak dekat maghrib dah pun.

ada ke jual kat pasar malam !...entah la.

emm,.. kuih yang gulung2 kaler hijau tu...yang ada inti kelapa parut di dalamnya.

kuih apa ke namanya ....

aduyaii lupa la...

mai habaq satt !!

...emm.. keh 28x , saya sangat mengemarinya.



11 comments:

  1. kalau kat tmpt miss kuih ne kena pnggil kuih lenggang...
    ada kwan miss pggil kuih ketayap

    ReplyDelete
  2. kuih ketayap la bro..dah lma x mkn jgk nie..

    ReplyDelete
  3. kuih ketayap ni PCL ... buat sarapan atau minum petang mmg best!

    ReplyDelete
  4. @mak encik | SZ:@SyUhAdA:@miss Z: eh lenggang saja bkn apom lenggang?..keh 28x ...yes ketayap sy baru teringat.

    ReplyDelete
  5. errr queen pun xtau apa namanya.. tau mkn jer.. hehehe

    ReplyDelete
  6. ayu orang johor tiak kuih dadar.. hehehhee

    lama tak kesini.. akhir2 ini sibuk sangat...
    langsir PCL dah tukar.. heheheh.. hensem,,

    ReplyDelete
  7. kuih ketayap ni..suka ni..

    ReplyDelete
  8. MELAKA PANGGIL KUIH DADAR...

    ReplyDelete
  9. @fairus: Johor n Melaka panggil kuih dadar rupanya...oooo.

    ReplyDelete
  10. pcl..
    tiak tu panggil.... atau sebutan

    ReplyDelete
  11. hee..kat tempat sy panggil kuih ketayap ni PCL...hee!

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.