Action Movie : EASTERN CONDORS @TV3

Monday, April 02, 2012 PCL 8 Comments

EASTERN CONDORS, sedang bersiaran di TV3...mula 10pm.


babak dalam Eastern Condors..

malam ni pcl duduk depan tv sambil blogwalking....terhenti sat2 tengok cerita perang....amboih ! layan bagus punya , tu pasal lah tak sampai-sampai lagi kat blog korang...keh 28x..*peminat cerita perang huhu!!

PCL : tak sabar nak menonton MY WAY  pada 19 April ni..

8 comments:

  1. macam citer lame lame jer! best ke tak nih~~huhu

    ReplyDelete
  2. layan jugak cerita ni kan..hee :D

    ReplyDelete
  3. @luqman zakaria: kena dgn minat mesti layann..

    ReplyDelete
  4. TAK LAYAN.. DUDUK KAT DEPAN PC DALAM BILIK JE NI..

    ReplyDelete
  5. eh.. tak tengok pulak.. duk dalm bilik ngadap laptop nie ha... kul 12 nak wat dialisis pulak.. hehe

    ReplyDelete
  6. dya tengok skjp je..pastu dah berubut tv ngn adik..haha

    ReplyDelete
  7. sammo hung nampak je gemuk tapi dia punya lincah~~~

    *tau tak sammo hung dulu satu sekolah martial art dengan jackie chan? he~~

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.