Afnie Zulaikha : besday girl 1.4.2012.

Monday, April 02, 2012 PCL 5 Comments


...tengahari tadi makan kek aiskrim, petang balik keja tengok dalam fridge ada satu biji lagi tapi dah kena potong sebahagiannya.

Semalam mamadiana belikan kasut sebagai hadiah untuk besday girl ni..afnie zulaikha namanya dah setahun umurnya,  kini dalam jagaan mamadiana bersama 2 lagi baby girl yang lain....haha pcl sorang je hero dlm rumah ni, aku jadi rebutan weh!

memang bestla,  sekarang ni sambut hari lahir je mesti ada kek..dulu kita kek sponge je tu pun kalau ada sambutan..tak pun pulut kuning tekan dalam besen bagi padat dan telangkupkan atas pinggan....huh kelas gitu.

..baru dapat merasa kek moden pelbagai perisa. ...senang nak dapat,  sedara mara dah buat biz online....kita tolong-tolonglah depa...kan! tapi kek tu mama afnie sendiri yang beli...kami makan sajer..

pCL : pulut kuning rendang daging atau gulai udang kacang panjang...fuh sedapnya kalau dapat makan time2 gini.

Published with Blogger-droid v2.0.4

5 comments:

  1. makan pulut kuning lagi best pcl, di makan bersama rendang atau kuah kari..perghhh!! Jika kek orang dah jemu,

    di ucapkan selamat hari jadi buat afnie zulaikha...

    ReplyDelete
  2. selamat hari lahir buat girl comel afnie.. comel betul! :)

    deno baru je makan rendang ayam dan pulut kuning semalam, ada buat kenduri sikit dan solat hajat di rumah tok :)

    ReplyDelete
  3. SAYA DULU JANGAN KATA KEK, PULUT KUNING PUN TIADA..

    ReplyDelete
  4. Happy besday Afnie zulaikha..
    cute ler anak PCL, comel.

    ReplyDelete
  5. pulut kuning pun ok...:D

    > happy belated birthday Afnie Zulaikha..(^^,)

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.