Eh ! boleh ke ni esok...jadi ke tak ?

Saturday, April 14, 2012 Nazlee Ismail 4 Comments

T
erasa nak beriadah ajak anak isteri berlari jogging sama-sama....

dah lama rasanya tak buat begitu.
yang biasanya cuma lari anak tangga, naik atas dan turun bawah...

naik tangga turun tangga berulang kali....rasa cam bosan sangat dah tak dapat mengihurup udara nyaman d pagi hari, esok kan cuti hari minggu....selalunya ada saja rancangan lain yang bukan berbentuk aktiviti sihat....apa tuh?


*aktiviti makan-makan lah...keh..28x.


kat sini cuma ada sebuah taman yang patut dikunjungi iaitu Taman Majlis Perbandaran Kuala Langat, depan Hospital Banting... *sapa2 yg semput or pitam senang terus bawa masuk ke sana..huhu.

Eh ! boleh ke ni esok...jadi ke tak ? *kalau entri menyusul pagi esok berkenaanya tuh memang jadi la tuh .

PCL : Sebenarnya famili pcl lebih suka beriadah di tepi pantai @Pantai Morib...memang fresh anginnya.


4 comments:

  1. penah gi sekali je pantai morib..buat prog kat sna awl thun lpas..hehe..

    ReplyDelete
  2. Salam PCL! Hg syok la, jog berteman! Aku? Rutin biasa, lepas subuh, tunggang kuda(Releigh X mountain), ronda bendang!

    Klu free...aku bawak kuda beroda aku tu, race ngan awek2 cun pusing Lake Garden Taiping! Tgh syok2 race, balak2 depa mai angkut...! Aku? Boh kuda dlm bonet, terpa pi Laketown Resort Bkt Merah! Tinjau awek laie! Malang jugak diri ini, nurse college, cuti semester!

    Apalaei....sorang2 aku race lwn angin! Riadah jugak ke lagu tu? Uhuk uhuk...!!!

    ReplyDelete
  3. boleh punya pkcik...pas subuh terus kuar mst best..

    ReplyDelete
  4. hee...tu la..time weekend pergi jogging ke..beriadah ke..best jugak kan PCL..hee~

    > selalunya bila weekend niat nak berjogging tu da ada tapi selalu tak terbuat...ada je hal lain...heee~

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.