Gentleman ?

Thursday, April 12, 2012 PCL 13 Comments

"S

elalunya saya tidak berbelanja apa-apa untuk diri saya . Saya hanya 'mengekor' di belakang mahu membantu isteri saya menjinjing beg dan mengangkat barang yang dia beli untuk keluarga,”.

adakah saya seorang suami yang gentleman pada pandangan anda ?


13 comments:

  1. kalau niat membantu, gentleman la tu...kalo kena paksa, xgentle..hehe

    ReplyDelete
  2. selalaunya lelaki tak berapa minat nak ikut isteri shopping

    kebanyakan yg saya tengok lelaki suka tunggu kat kereta atau kat bangku/kerusi.

    ReplyDelete
  3. TAK PASTI MAKSUD GENTLEMAN.. DULU MASA SEKOLAH, NAK JADI GENTLEMAN KENA BERGADUH.. HEHEHE

    ReplyDelete
  4. @lieynanilaz: haaaa..bagi yg dah lama kawen agaknya..

    ReplyDelete
  5. agaklah.tapi bergantung pada niat. yg penting, kita punya part pon kena shopping.

    ReplyDelete
  6. @fairus: gaduh pasal pompuan ke Fairus?

    ReplyDelete
  7. lebih kurang mcm tu jugak aku ni...bini lebih pakar beli2 ni..

    ReplyDelete
  8. @ArulchelseA: kiranya gentle la nih..haha, terbaik !

    ReplyDelete
  9. beruntung isteri PCL dapat suami yg baik dan Gentlemen... terbaik...punya..

    ReplyDelete
  10. itu suami yg baik..hehee
    hencemnya org. kat gambar sebelah tu..hihihi

    ReplyDelete
  11. baru nampak gentle PCl..bila orang tengok rasa macam sweet sgt pasangan tu,hehe

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.