HALAMAN ASMARA : House of chocolate

Monday, April 23, 2012 Nazlee Ismail 7 Comments

Salam untuk anda semua...

Anda penggemar kek coklat ?,...kalau betul sila teruskan membaca sambil menjamu mata di sini...pcl sendiri bukanlah penggemar tegar sebenarnya..memandangkan dalam rumah saya semuanya 'tegar coklat' kecuali saya dan saya pula diminta supaya mendapatkan bekalan untuk memenuhi 'ketegaran' mereka itu...

okeh, kat sini pcl kongsikan salah sebuah 'toko kek' yang semakin mendapat sambutan di kawasan sekitarnya..

http://www.facebook.com/HalamanAsmara
House of chocolate HALAMAN ASMARA
Location : Selayang Baru, 68100 Batu Caves, Selangor . Malaysia.


"Alhamdulillah .. baru balik dari kelas... belajar mengenai chocolate dan perbezaan coklat juga masa untuk tempring yg betul tentang coklat ... TQ Allah ..tq Chef Khairi.....Tq semua ......hari nie saya akan buat chocolate Loli ..nantikan ...." - shahrul

Chocolate chip cup cake





Chocolate Brownies Cup Cake



"syukur Alhamdulillah chocolate brownies cup cake halaman asmara ..berjaya menambat hati para pelanggan.. dng komen yang its very2 delicious n so yummy ,,komen ini dari cina dan india... dan dari melayu pulak sedap glerrr.. tak ada apa yang kurang ..rasa kek yang sangat sempurna...dan malam ni masa untuk menyiapkan tempahan cup cake brownies...sila dapatkan segera dgn harga promosi .." - shahrul


Chocolate Paraline



Chocolate Lolipop Smile






Chocolat Fudge Cake



Selain dari itu , 'House of chocolate Halaman Asmara' ini juga menyediakan perkhidmatan  :
- gubahan hantaran perkahwinan.
- photographer majlis perkahwinan


Bagi mereka  yang menggemari @ berminat dengan produk dari 'House of chocolate Halaman Asmara' , sila berhubung terus dengan pemiliknya melalui telefon (En Shahrul 017-3583828) ataupun melalui Facebook beliau seperti yang tertera di permulaan entri ini. / (klik pada iklan di sidebar).



 

7 comments:

  1. BUAT MELELEH AIR LIUR JE..

    ReplyDelete
  2. sedap nye kek coklat fudge tu

    nak kek free tuk wedding >_<

    ReplyDelete
  3. wah..cantik-cantik semua coklat
    dan kek beliau

    lelaki kan yang buat ni..hebat dia

    kita pun teringin juga nak ikut kelas tapi sekitar banting dan
    sepang ni tak ada pula kelas baking :)

    ReplyDelete
  4. i love cake.hmmm alahaii sedapnye..

    ReplyDelete
  5. adeh, tak berkelip mata tengok coklat tu sedap betui...

    ReplyDelete
  6. sedapnya, kalau dekat dah pegi beli dah ni..

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.