Hanis Umairah : abah, jom jalan-jalan..

Wednesday, April 04, 2012 PCL 9 Comments







.. memang suka sangat kalau dilayan main game...maunya sampai ke malam tak sedar.

"abah bagi 2 token je...nak lebih guna duit sendiri..nak lama lagi main je game dalam tab mama ni ".


Published with Blogger-droid v2.0.4

9 comments:

  1. sama lah macam anak citra ni.. yg kecik umur 2 tahun ni pon dah pandai unlock tab mama dia cari Talking Tom.. huhu

    ReplyDelete
  2. dulu Queen pun suka main game ni.. hehehe

    ReplyDelete
  3. amboi..ingat lelaki je suka game ni..

    ReplyDelete
  4. SAYA TAK GILA SANGAT DENGAN GAME.. TAPI KAT RUMAH ADA JUGA PS2.. :)

    ReplyDelete
  5. seronok kot main game2 ni PCL..hee..

    > P.S - sy pun tak berapa ingat mcm mana kenal dgn PCL..hee...

    ReplyDelete
  6. wah..sy pun tak reti nak main game tu..hehehe

    ReplyDelete
  7. bkn bdk je org tua pon sm hehehe

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.