Hanis Umairah : Nak jadi model iklan..

Thursday, April 12, 2012 Nazlee Ismail 10 Comments

iklan jer...keh 28x

"Saya akan pastikan saya work out. Selain itu, minum air kosong sebanyak lapan gelas sehari, tidak lupa juga pengambilan muti-vitamin dan vitamin C. " - Hanis Umairah

PCL : pesan kat orang lain...huh memang cukup cantekk!! kan maen lagi...tapi siang tadi adik Hanis Umairah ni terpaksa ambil mc...sakit tekak, kesian dia.


10 comments:

  1. bleh jd model nie..dah ada gaya..

    ReplyDelete
  2. @SyUhAdA: memang cmtu...tp dia pemalu sbnrnya..

    ReplyDelete
  3. MODEL AIR MINERAL.. :)

    ReplyDelete
  4. hehe..model air mineral spritzer,hehe

    ReplyDelete
  5. anak PCL ke.. wah bakal jadi model nih..hehe

    ReplyDelete
  6. wah, kecik2 dah nak jadi model kan.huhu

    ReplyDelete
  7. haha comelnye...hamster umairah sht???

    ReplyDelete
  8. cute..
    blh jd model(^_~)
    kaki pn ade style

    ReplyDelete
  9. hee..gaya da ada tu PCL..:D

    > sakit tekak? harap2 cepat sembuh ye..

    ReplyDelete
  10. wah! bergaya,,nak jadi model huhhh!! jgn..jgn...

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.