Husnina : Puas hati..kerja dah siap !

Friday, April 06, 2012 Nazlee Ismail 9 Comments

iklan sat, suri rumah yg kehabisan gas tak perlu risau...Delivery right to your doorstep. It’s Gas PETRONAS. #1300888GAS (427)

Assalamualaikum Warahmatullahi Wabarakatuh !

...dua tiga malam lepas pcl sekeluarga buat projek !...berjaga lewat malam nak siapkan benda tu...
anak pcl yang sulung nih , Nurhusnina..




 nak kena siapkan replika rekabentuk rumah kayu daripada pengcungkil gigi....












..mamadiana memang berbakat bab2 kreatif nih...i  respek sama dia,  ...anak punya kerja , mak bapak depa yang kalut sama....huhu biasa la bebudak sekarang tak macam kita dulu...semua buat sendiri, jarang sekali  minta tolong orang dewasa.

pcl, tolong buat tangga dia jer...kreatif  gak tu...keh 28x.


Anak : puas hati kerja dah siap...

9 comments:

  1. Wow amazing.. cantik ler PCL, teringat dulu zaman sekolah rendah, tapi dulu buat guna kotak jek.. huhu..

    ReplyDelete
  2. wah.. cantik jugak rumah tu... deno tak pandai buat mcm tuh... tahniah untuk puteri PCL!!! kem salam die ek... dari deno :)

    ReplyDelete
  3. arial astro nya mana? he~~

    ReplyDelete
  4. anak saudara acu pun sama
    kalau ada kerja kursus kakak & abg ipar acu yang bertungkus lumus tolong siap kan utk dia...agak nya zaman sekarang macam tu kot...hehehehe

    tapi rumah kayu tu memang cantik..tu kena letak dalam kotak frame..kenangan sampai bila2 tu :)

    ReplyDelete
  5. cantik! kalau Queen buat ni mmg xkn menjadila jwbnyer... ngeeeee

    ReplyDelete
  6. wah cntik nye dia buat. krestif. zaman sy dulu pun ayh slalu tlg lukis kan lukisan .sbb ayh pandai lukis..hahahaha

    nk kene buat wau bulan,ayh tlg buat kan. Ayh sy yg krestif. :D

    ReplyDelete
  7. wah..da besar da anak bro ye.. kreatif plak tu

    ReplyDelete
  8. wow!! terbaik la...kreatif jugak PCL ye buat tangga tu...hee~

    P.S - kerja da siap mmg terasa kepuasannya kan...hee~

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.