Membuat Auto Refresh Untuk Blogspot

Sunday, April 15, 2012 Nazlee Ismail 1 Comments

Membuat Auto Refresh Untuk Blogspot Sharing Cara membuat auto refresh untuk blogspot. Anda sudah tahu tentunya yang dimaksud dengan auto refresh iaitu mengload halaman blog berulang ulang sesuai dengan waktu yang ditentukan oleh yang empunya blog . Tidak perlu berlengah lagi, teruskan Step.By.Step cara membuat auto refresh untuk blogspot !!!

   1. Login ke blog anda
   2. Design =>> Edit HTML
   3. Cari kod
   4. Letakan kod berikut setelah kod


( sila refer kat blog nih..sumber)

selamat cuba kalau nak !!



1 comment:

  1. thanks PCL, info yg menarik..hehe.. dah buat tengah tunggu refresh je..

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.