OTAK KACAU !!!

Sunday, April 15, 2012 Nazlee Ismail 10 Comments

B
ila duk kat bandar nih...keh 28x *bandar la sangat !

mulalah teringatkan kampumg halaman.... kalau tinggal kat kawasan pendalaman best...sempoi memang sempoi sangat...sejuk dan dingin lagi nyaman...wuh !! matahari naik tegak atas kepala pon masih lagi rasa nyamannya udara sekeliling...

cuba bayangkan...


terjah blog hari ni !

aku suka blog kawan baru aku nih...sempoi je..korang boleh terjah nanti...


Otak Kacau Online

DIRI KU YG HINA

My Photo
Bujang Tua
36yrs single Malaysian.



kalau ikutkan cakap /bahasa orang utara ni dengar macam kasar sikit tapi sebenarnya tak sampai ke situ maksudnya...*terjah lah untuk menambah rakan blogger kita.

PCL : mood kampung, tghari ni mamadiana buat lauk Keli Masak Singgang !.


10 comments:

  1. kalo dah mmg duduk kampung rasa cemuh jugak nak jugak rasa angin bandar sekali sekala..hehe

    ReplyDelete
  2. duk kg mmg best...duk bandar membosankan...seetakat dtg shopping jarang2 ok la...kalo menetap lama2...adehhh...boring.

    ReplyDelete
  3. assalamualaikum PCL...wah bestnya kalau ada kg n boleh balik sekali sekala...:)

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum PCL

    makan lauk keli singgang bersama beras baru.... 4/5 pinggan ...he he

    ReplyDelete
  5. wah cantik betoi pemandangan sawah padi tu ye... kat johor ni bukan ada pemandangan macam ni pun...

    ReplyDelete
  6. seronok bila dpt nikmati suasana kampung mcm tu...tenang je rasa..:D

    ReplyDelete
  7. Salam PCL! Makasih le, tulong promote org susah nie...! Kut2 sapa2 yg teringin nak tgk aku ngan marka lama, sila le....! Thanks!

    Uhuk uhuk...!!!

    ReplyDelete
  8. Sebut pasai dok bandar & kpg, aku ada beli rumah kat Tmn Saga, Ampang! Bagi sewa! Invest la kunun! Mujoq ada Duke! Klu takdak....bole gila!

    ReplyDelete
  9. ni mesti kat kedah ni...kg halaman tercintaku

    ReplyDelete
  10. sejuknya mata tgk sawah padi. rindu kg!

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.