Owh....susahnya!

Thursday, April 19, 2012 PCL 17 Comments

...salam pagi khamis,

kalau ikutkan hati,  malas pcl nak berbaju batik nih, oleh disebabkan adanya perhimpunan bulanan kat HQ...kalau tak ..takdenya aku pakai!

testing nak iron sendiri...keh keh azabnya. ..susahlah,  tak penah buat sejak mula  kawen dulu nih...

"kalau berkedut banyak, abg kena guna spray ayaq! "...kata mamadiana...

"camana tuh? "...soalan perangkapku * takde niat sebenarnya.

" macam ni...macam ni.., spray sikit kat sini..gosok macam nih"...

akhirnya aku terus taip entri selepas tangkap gambar nih..


baju batik peninggalan aruah blogger  nasir/ 'abahIzz'.

"dah siap"..kata mamadiana.

tq...lalala.

Published with Blogger-droid v2.0.4

17 comments:

  1. PCL leh pakai uniform je.. Tak yah gosok.. heheh

    ReplyDelete
  2. Kakcik pakai batik bila rasa nak pakai dan rasa ada sedikit rajin untuk menggosoknya. :)

    ReplyDelete
  3. haha...bermakna bukan pcl yg gosok....oo main trick yerr?

    ReplyDelete
  4. amboi suke ye ade yg tlg wat....

    mamadiana tgk ni PCL suke2 lak!!!!!

    ReplyDelete
  5. Salam PCL,

    Batik sutera memang ambik masa untuk mengosoknya. Lepas tu sentiasa kena spray air supaya senang gosok.

    Kak Ani selulunya gunakan spray iron yang dijual di cosway. Senang mengosok selain bau yang wangi.

    ReplyDelete
  6. HEhehehe...a`ah. Klu keje dgn gomen, ari Khamis pki batik eh? Oopps...baju batik. Heheheh..

    ReplyDelete
  7. PCL trick mamaD ye... konon nak tanya macamana at last mamaD yg buat....

    ReplyDelete
  8. ensom wooo pakai bj batik..kalu kn pakai kot sokmo nnt kepanasan plak hehe

    ReplyDelete
  9. bijak PCL eh.. dari bertanya cara terus mamadiana yg buat.. seb baik husband saya pandai menggosok baju..

    ReplyDelete
  10. Assalamualaikum PCl,

    Tak tau ka saja buat2 tak tau ni PCL he.he.he.....

    Pakai baju batik ni mesti nampak macam wakil rakyat kan.....

    ReplyDelete
  11. Salam PCL!

    Bini ni...depa kata, tempat bermanja! Suami plak, depa kata, tempat bergantung(klu yg takdak darah tinggi la..)!

    Mak! Apasai seluaq cek....senget??

    ReplyDelete
  12. bergemerlapan baju batik PCL, macam baru turun dari angkasa layaknya.. hehehehh..

    Nh dah biasa gosok baju sendiri..

    ReplyDelete
  13. asalam ... buka selalu bro ..tq

    ReplyDelete
  14. TAK LAMA LAGI KENA MENGGOSOK BAJU SENDIRILAH JAWABNYA..

    ReplyDelete
  15. @Ros: tau..tp utk baju batik nie susah la..

    ReplyDelete
  16. mesti smart PCL pakai baju batik! (^_^)

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.