Prinsip Saya : Panggilan Telefon

Wednesday, April 18, 2012 Nazlee Ismail 11 Comments

Salam dan selamat malam...jangan tido lagi !!

kekadang bengang jugakan...sekali ada call-in  tapi  dari privet number la plak !!

"maaflah....prinsip saya kalau ada call dari 'private number',  saya tak angkat. Telefonlah berapa kali pun,... kalau pemanggil itu ikhlas kenapa guna 'private number' "

tak angkat, tak picit, tak tekan, tak touch....sama dengan tak jawablah tuh, ..dari kalangan famili pcl , rasanya tidak sama sekali...harus abaikan saja lah..


...terima kasih la terupdate entri hujung2 malam nih berkenaanya...

PCL : ..selalunya panggilan 'unknow' cuma dari anak buah (tembikai) sy sorang tu je..tapi dah agak lama tak kedengaran *sibuk buat tempahan kek agaknya.(.keh 28x)


gambar hiasan dari google






11 comments:

  1. Tuhlaa. Terpk apa motif org set no depa mcm tuh.

    ReplyDelete
  2. sy pun malas nak layan kalau ada no2 mcm yg call..huhu~

    ReplyDelete
  3. jrg private no. kol syu..

    ReplyDelete
  4. @akuzle ayu: entahlah...adakah Along sedara mara?...oh tidak !!

    ReplyDelete
  5. @Ezad Skytech: ezad lainler ramai yg minat kat kamoo....

    ReplyDelete
  6. @SyUhAdA:ape kes nak rasia2 klu nk call org..

    ReplyDelete
  7. @[PCL]:takde keja..saja nak kacau la kot..

    ReplyDelete
  8. PCL sama mcm abah deno, mesti tak angkat kalau private nom... huhu

    ReplyDelete
  9. dah lama x dpt panggilan dr private number... dulu bank slalu guna

    ReplyDelete
  10. kalau unknown atau no pelik2..or ada no lain yg bkbn dlm contact list sy mmg x kn jwb... hehehehe

    ReplyDelete
  11. wowww.. prinsip mcm gitu skali ye

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.