Update Perjumpaan Di Kediaman Blogger Dato' LF.

Sunday, April 01, 2012 Nazlee Ismail 12 Comments

Assalamualaikum Warahmatullahi Wabarakatuh !

alhamdulillah...

(agaknyalah) selesai sudah mini gathering tadi pagi kat kediaman indah Dato' LF, ..meriah ...tambah meriah lagi dengan keramahan blogger yang hadir walau ada yang pandang dari jauh-jauh je...keh2 .



Dengan Dato' dan Datin sebagai tuan rumah takpayah cakap le...memang ramah dan akrab betul dengan semua blogger....semua yang hadir mengakuinya, kan !

panas duduk luar , kita pindah masuk dalam...keluar masuk keluar, kepala jadi pening...kata mamadiana lah...dah lama agaknya berborak, pukul 1 lebih kita undur diri.



masa pcl nal balik tadi yang masih setia tinggal menemani dato' ada beberapa blogger di situ..perabih makanan...cayalah ! bro framestone, akuzle Ayu dan @cuSayang...yg lain2 dah balik awal dengan hal masing-masing.

tak banyak gambar yang ditangkap...cuma yang ni je...myjurufoto malu2 sangat nk tunjuk bakat..huhu.

terima kasih kepada blogger2 yang sudi memeriahkannya  dan  blogger yang tak dapat datang tapi mengirim santapan kek yg comel..dan juga blogger yang bagi gift (anamuslim) tuh.

p/s : gambar cantik2 kena tggu blogger lain update...maafkan saya !


12 comments:

  1. Kakcik pun tak banyak gambar nak dikongsikan. Kakcik sebenarnya bukanlah peramah, tapi kakcik suka berkawan. Kebelakangaan ini ada banyak hal yang hendak diuruskan, jadi kakcik tak dapat hendak berlama2.

    ReplyDelete
  2. lain kali ajak le cinnamon..

    boleh bawa kek sebijik.....

    ReplyDelete
  3. APALAH AGAKNYA YANG DIBORAK-BORAKKAN YE..

    ReplyDelete
  4. assalamualaikum PCL...wah mesti seronok kat sana tadi kan...:)

    ReplyDelete
  5. cayalah semua...
    tahniah..

    best2
    rugi ayu tak join

    ReplyDelete
  6. Ala...bilalah dapat join...

    ReplyDelete
  7. Wahhh... tengok air muka dah tau semua happy!

    Sori gak, memang tak upaya. Next time kita gather lagi tau!

    ReplyDelete
  8. lambat nak "mesra" dengan PCL dan Mama...heheheee

    ReplyDelete
  9. wah.. best je tgk u all berchit chat tu...

    ReplyDelete
  10. @@cu SaYaNg: blm lg tu...mamadiana kalu dah ngam..baru hgpa tau !!

    ReplyDelete
  11. mesti best gathering2 ni kan PCL..:D

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.