WW : Dapat jemputan tapi...

Wednesday, April 11, 2012 PCL 6 Comments

T
ak kesampaian nak ke sana (Putrajaya)..


mohon maaf !!




6 comments:

  1. Tak pe pcl.. Lain kali kalau ada lagi bole la Zegikan...

    ReplyDelete
  2. takpe la PCL...nak buat mcm mana kan..mungkin lain kali kalau ada event2 mcm tu boleh la join...

    P.S - review movie da publish...hee~

    ReplyDelete
  3. APA YANG MENARIKNYA TU?

    ReplyDelete
  4. assalamualaikum PCL....moga ada lg dlain masa tu...:)

    ReplyDelete
  5. belum rezeki lagi, mungkin gak ada hikmah..

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.