Anak dara pcl : Karot Susu Krimer Orio.

Saturday, May 12, 2012 PCL 11 Comments


Salam...

mari minum petang sama- sama dengan pcl dan famili....

anak dara pcl teringin nak buat minuman lain sikit dari biasa katanya..

karot susu dah biasa tapi nak kena campur dengan biskut krimer orio...baru kaw. ....keh2,  kaw lah sangat! .

pCL :  ...lain kali buat macam nih lg tapi....kurangkan manis ok ye akak (nurhusnina) !

Published with Blogger-droid v2.0.4

11 comments:

  1. untung la ada anak dara... :)

    ReplyDelete
  2. wahhh sedapnyaaaa... pandai anak dara PCL buat minum2 petang...
    nak bagi kick lagi tambah ice-cream soda ;)

    ReplyDelete
  3. wah! minuman yg sihat! boleh cuba ni... :)

    ReplyDelete
  4. bestnya. dapat resepi baru ni Pcl.

    ReplyDelete
  5. @mak encik | SZ: emm dah jd mcm2 rasa tu., yg penting ada kemahuannya di situ.

    ReplyDelete
  6. woaa....teringat karot-susu...minuman org mengadung..pas kene perli trus xorder lgi haha

    ReplyDelete
  7. pergh!!!!!!! lama tak pekena carrot susu ni!!! wah.menarik2

    ReplyDelete
  8. tak pernah try lagi buat macam ni..esk nk try la..hehe

    ReplyDelete
  9. @anak cik talip: apa kesah tu semua bro..belasah jer..

    ReplyDelete
  10. @Boni JLL3: memang tertarik..tak sangka lak sedap !

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.