AWIE OMAR : NEXT TOP BLOGGER 2

Thursday, May 03, 2012 PCL 27 Comments

Salam semua..

Sesuatu yang menguja bagi saya di arena bloging ini bila blogwalking dan follow blog blogger terus dijemput untuk menyertai segmen. meng'Follow blogger bukan suatu paksaan bagi saya...mungkin sudah menjadi kebiasaan kalau rasa nak tekan button follow maka niat akan diteruskan tanpa memikir panjang samada untuk diterjah/difollow balik...terserah kepada blogger yang difollow tersebut.

Ini suatu segmen yang menarik bagi saya :


penganjur : AWIE OMAR
buat permulaan perlulah ada entri perkenalan antara pengajur, peserta dan juga pembaca blog khususnya, untuk itu pcl mencatatkan boidata lebihkurang cmtu lah mengikut kehendak penganjur...


  Let’s the game begin! · 

 Nama Penuh / Nama Samaran : Nazlie Ismail / PCL 
 Umur : 3 puluhan
 Asal :  Perak tapi kekadang ngaku Kedah .
 Pekerjaan / Pelajar :  Keja gomen
 Hobi : Memancing ikan kalau kehabisan lauk..bukan yg lain2 dan sebagainya!
 Mula Bloging : Januari 2010
 Blog Pilihan : Blog Kekeluargaan cth : (http://kekeluargaan2008.blogspot.com/)
 Warna kesukaan : Putih bersih!
 Rancangan TV kesukaan : Citer2/movie combat..emmph memang puas bila dapat menonotonnya di tv.
 Pilih satu barang untuk bawa masuk ke hutan : lampu suluh *tak takut kegelapan tapi menjadi suatu   keperluan.

PCL : salam perkenalan untuk semua geng NTB 2...dan anda pengunjug baru di sini .

"blogging mau ikhlas"..okeh babai utk kali ini.


 

27 comments:

  1. wah!!! lepas nie blog pcl jd blog top la...heheheheee

    ReplyDelete
  2. @@cu SaYaNg: Acu pa hbq?..balik umrah sumting good news ?

    apa la sgt jd top...yg sebetuinya cari ramai kwan jgn cari musuh.

    ReplyDelete
  3. datang dari segmen yg sama.. NTB 2..selamat bersegmen yer..hehe

    ReplyDelete
  4. geng perak laah kita!! hehehe. good luck dalam NTB 2 :)

    ReplyDelete
  5. pcl: gudluck untk pcl juga kita bersaung scra sihat ya..msih blur2 lagi ni nk phm kan..haha...last date bila ea untuk entry episod 1 ni

    ReplyDelete
  6. AnonymousMay 03, 2012

    kunjungan pertama. All the best PCL =D

    ReplyDelete
  7. SEMOGA TERUS MELE'TOP'..

    ReplyDelete
  8. salam PCL. ingat lagi saya?? razik yang join gathering dato LF. hehe..pe kaba PCL?? psni PCL lak yg jadi top blogger nih. hehe

    ReplyDelete
  9. @محمد رازيق: mau tak ingat..si bdk pemalu tuh..keh2...

    ReplyDelete
  10. @hairy:
    last date kalau x silap 8hb..check tgk .

    ReplyDelete
  11. @Allya Syahirah Riff: YES!..gud luck utk kita semua..

    ReplyDelete
  12. @Nor Zilla: terima kasih..selamat2.

    ReplyDelete
  13. tahniah pcl.. semoga terus sukses dalam dunia blogging. .

    ReplyDelete
  14. cool... saye baru bertatih lagi.. :)
    Salam kenal.. :)

    ReplyDelete
  15. wahhh...all the best PCL...hee :D

    ReplyDelete
  16. semoga berjaya menjadi top blogger..:)
    kalau saya masuk hutan benda utama bawak mancis la..:p

    ReplyDelete
  17. assalamualaikum PCL....moga menjadi blogger yg femes nanti ye...:)

    ReplyDelete
  18. good luck.untuk first task, i wat simple2 je

    ReplyDelete
  19. dari segmen yg sama..salam kenal abg hensem..;)

    ReplyDelete
  20. @Rozuan Ismail:@maszull:@diana:@Ezad Skytech:@nasir hamzah: thanks semuanya meberikan sokongan pd sy.

    ReplyDelete
  21. @Razil Tahir: saya pun baru gak dlm nih..

    ReplyDelete
  22. ohoiiii PCL! terjah sini sat nak baca biodata. heee

    ReplyDelete
  23. TERIMA KASIH sebab buat tugasan ini :D

    ReplyDelete
  24. Orang perak tapi kekadang kedah, ini kes duduk hulu sepadan ye? huahuahuha

    ReplyDelete
  25. @! Arjunakirana !: kah2 bisa mulut kau ni arjuna..stat ni aku kena jawab...tp dlm hati jer.

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.