Baru balik dari even Kawasaki.

Sunday, May 06, 2012 PCL 14 Comments



Salam semua..

Pcl baru balik dan sampai di rumah dari menghadiri satu jemputan even.

Even tersebut seperti gambar diadakan pagi tadi bertempat di sebuah premis menjual motosikal berjenama KAWASAKI...



Pcl singgah sebentar di Selayang Baru ambil mamadiana dan anak2 yg ditinggalkn di sana...jemputan untuk seorang saja...kalau tak ku angkut jer semua.

Ramai yang hadir bagi pihak media, para blogger adalah sebahaginnya..ada yang kenal dan yang samar2 belum sempat mengenali lagi.

sedikit info dari pcl...selanjutnya akan ada di lain entri...insyaAllah.

Selamat berhari minggu.



Published with Blogger-droid v2.0.4

14 comments:

  1. Owh,.. ini lah pakciklie. :))

    *Salam Kenal di dunia blog

    ReplyDelete
  2. AnonymousMay 06, 2012

    cayalah mu bro..hebak..aku jmp td tp rasa macam kenal ...tak sempat nak tegur...aku ni mat motor yg baru nk kenal blogger ..sori segan lg.

    ReplyDelete
  3. wah..bestnya...hehehehe.. tak ajak pun pergi event tu!!! hahaha

    ReplyDelete
  4. nanti buat entri baru,letak la gambar2 PCL kat sana ye,boleh tengok2..:)

    ReplyDelete
  5. boni2...bukan ada sekali ke tadi..haha...

    ReplyDelete
  6. @Boni JLL3: haha , yg dapat t-shirt pink tu sapa hah !!

    ReplyDelete
  7. Salam kenal dengan bro. Kalau ada peluang lagi kita berjumpa di perjumpaan lain.

    Kalau bawa kamera tadi tentu bro ada gambar yang boleh dikongsikan untuk pengunjung.

    ReplyDelete
  8. hahaa bru kenal.. salam kenal PCL.. nant2 tegur la ye.

    ReplyDelete
  9. WAH.. HEBAT.. MESTI SERONOK..

    ReplyDelete
  10. tunggu entri pcl jek la mesti budak2 ni suka tengok ;)

    ReplyDelete
  11. mesti best kan??
    dulu acu nie peminat setia dgn motor2 nie...tapi since dah keja dah bertukar minat ke kereta pulak sekarang nie :)

    ReplyDelete
  12. asalam ... pegi event .. boleh jumpa kenkawan ..betoikan ..tq

    ReplyDelete
  13. kalau gi event macam ni kena bawak kawan baru syok

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.