CONTEST KE 2 HAZWAN HAIRY

Tuesday, May 08, 2012 PCL 13 Comments


http://fanomena.blogspot.com/2012/05/contest-ke2-hazwan-hairy.html

Salam untuk semua .

Semoga anda berjaya khususnya  kepada blogger yang turut serta dalam segmen yang dianjurkan oleh saudara Hazwan Hairy ini.

Kepada yang ingin join , sila klik kepada pautan tersebut.

Ini slogan dari pcl  ;

"Saya suka membaca kerana itu adalah suatu aktiviti  yang sangat bermanfaat dan boleh menyumbang kepada ketajaman minda yang semakin kehausan  dengan idea-idea bernas dalam penghasilan karya yang berkualiti." (25 perkataan)

PCL : lagi ramai join lagi meriah !!...dengar2 nak 'up' kan lagi hadiah2nya...emm betul ke kawan?

 

13 comments:

  1. ya PCL..insyaallah kalau penaja say yes so up ja lah...klo x next contest lak...hehe...btw terima kasih bro sbab sudi join contest ni.....Segala info akan diupdate melalui FACEBOOK LIKE...klo nak like xpe xnak xpe...slogan akn dinilai oleh penaja...tq again :-)

    ReplyDelete
  2. Good luck PCL... :)

    ReplyDelete
  3. wewit..tumpang lalu..hehe..gud luck

    ReplyDelete
  4. best of luck..sy pun join gak..hee(^_^)

    Dari pemilik blog:
    Gadis pecinta pink
    http://akmaluv90.blogspot.com/2012/05/contest-ke-2-hazwan-hairy.html

    ReplyDelete
  5. Dr segmen yg sama...
    Tahniah sbb tersenarai TOp 25.. =)

    ReplyDelete
  6. Assalam..tahniah champion..wa follow sini =) kalau sudi jengah blog wa..wa dpt no 6 je =)

    ReplyDelete
  7. Tahniah2,,tempat pertama tu:)kita di tempat ke lapan je..hee

    ReplyDelete
  8. Tahniah pcl.. =) Terbaeklah..

    ReplyDelete
  9. membalas kunjungan. terima kasih atas ucapan & tahniah jugak buat PCL JOHAN!! =D

    ReplyDelete
  10. tahniah yek dpt no 1 tu. ehem2 boleh la kite share topup.HAHAHA:)) congrate ya pokcik =p

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.