DV1

Wednesday, May 30, 2012 PCL 9 Comments






Published with Blogger-droid v2.0.4

9 comments:

  1. wah sapa punya ni.. PCL ker? pehh!!

    ReplyDelete
  2. agak2 berapa juta harga nombor plat ni ye??

    ReplyDelete
  3. hehehe..selamat terbang melayang ke Selayang bro.. tak dinafikan burger tu memang sedap.bro kena rasa sendiri baru lah bro akan tau.. kalau nak ke sana, search kat GPS, old town selayang jaya. Kedai burger grill ni bertentangan dengan old town

    ReplyDelete
  4. sapa punya ni..oooo..abg.long punya ek heee

    maaf abg.long lama yatie tak singgah sini, kekurangan masa unutk berblog harap abg.long sihat

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum,
    Waduhhhhhhhhhhhhh! inilah nombor impianku hu hu hu

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum PCL

    PCL punya ke....
    boleh sapa kalau jumpa di tengah jalan...

    ReplyDelete
  7. KERETA BARU PCL KE.? :)

    ReplyDelete
  8. KERETA BARU PCL KE.? :)

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.