Hanis Umairah : Nak Sugar Glider ....?

Tuesday, May 15, 2012 Nazlee Ismail 8 Comments

Salam untuk semua...

Santai petang ...teringat 2, 3 hari lepas Umairah asyik bertanya kepada mamadiana , bila nak belikan pet baru untuk dia..

..binatang yang dulu dah didermakan dengan rela hati pada orang lain...dengan alasan tertentu dan bersyarat.

Syaratnya kena tukar binatang yang lebih cantik dah boleh dibelai-belai di tapak tangan.

..sekarang ni dah pandai survey sendiri kat mudahdotmy..

bukan calang calang binatang yang dimintanya...

"...mama yang nih cantik !..xxx ringgit lebih ja..boleh kan ?"
Rm200..
Rm200..

...bela kucing memang tak dibenarkan dalam rumah nie sebab akak (Nurhusnina) alah dengan bulu-bulu kucing.., guinea or argus..lagi la tak boleh.!...hamster yang dulu tu dah letgo..

Siapa ada nak jual/rekemen  Sugar Glider harga kawan2..pm fb saya.

PCL ;...kena bagi abah dia minat sama... baru bole bela natang2 nih !!


8 comments:

  1. Assalamualaikum PCL

    pandai Hanis Umairah....pilihan yg terbaik

    ReplyDelete
  2. assalamualaikum PCL...wah nak bela sugar glider yer cute gak binatang ni...:)

    ReplyDelete
  3. hehehe Hanis... pandai pilihan dia.. comel2 plak tu.. tapi rasanya nak membela haiwan ni bukan mudah.. kena juga jaga pemakanan dia setiap hari..

    ReplyDelete
  4. wah..best menatang ni bro.comel gilerrrrrr

    ReplyDelete
  5. salam..PCL- sugar glider kena amik lesen tau nak bela..

    http://www.facebook.com/pages/Kelab-Suggie-Malaysia-Sugar-Glider-/315964095097209

    nak cari yg murah leh refer sini...

    ReplyDelete
  6. AnonymousMay 15, 2012

    sy pun suka sugar glider nie PCl..comel sangat..tapi harga bleh tahan jugak..huhu..kena pandai jaga..nanti umairah dapat la tu..pujuk abah lebih..hehe

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.