Jangan Tertipu Oleh Skim Pelaburan Emas ...

Monday, May 14, 2012 PCL 12 Comments

Assalammualaikum dan salam sejahtera ...




Apa khabar anda semua rakan-rakan pembaca yang budimaan lagi saya hormati ...

Tempohari pada 01hb Mei 2012 Akhbar Harian Metro melaporkan bahawa seramai 6,740 orang pelabur emas di seluruh negara dengan anggaran pelaburan melebihi RM411 juta telah mengamuk.

Pembacaan seterus nya (sila klik di sini)


12 comments:

  1. Kakcik ni jangankan nak melabur, nak pakai seurat emas pun tak ada! :)

    ReplyDelete
  2. assalamualaikum PCL...carilah pelaburan emas yg betul jgn ambil mudah skg ni selidik dulu barulah melabur ye...:)

    ReplyDelete
  3. Tak terbuka hati lagi nak cuba pelaburan mcm ni...
    Anyway, thanks PCL promote header saya...hope ada yg sudi singgah :)

    ReplyDelete
  4. byk gila ruginye..bankrup jd nya..follow ok

    ReplyDelete
  5. melaburlah dengan betul..utk kesihatan anda..kih kih kih

    ReplyDelete
  6. dee tak pandai labur2 ni..tak berani pun ye..hehehe..

    ReplyDelete
  7. Assalam..
    memang minat nak melabur tapi..

    ReplyDelete
  8. erk.. zaman sekarang ni banyak betul kes tipu2 nie...

    ReplyDelete
  9. Wohhoo.. Wang yang ada belum terlebih lagi untuk buat pelaburan..

    ReplyDelete
  10. @kakcik: kalau nk pakai tu biar yg sadur pn xper..putihmata peragut!

    ReplyDelete
  11. @maszull: yeah betul tu kak, kita ada hak nk buat apa yg kita rasa...tak salah buat research dulu ttgnya.

    ReplyDelete
  12. kena pndai cek yg mana betul or scam..

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.