Jom Lepak Luar Rumah....tengok bulan purnama !

Monday, May 07, 2012 PCL 7 Comments

SALAM MALAM UNTUK SEMUA.... ..

Penat sikit aih !! ke sana ke mari dari pagi tadi...

wuh keja sungguh kita nih !!, selesai ambil anak2 mengaji quraan petang ..lepas maghrib terus tuisyen dan baru balik ambil depa tuh...macam tu pulak gaya anak2 bila dah besar sikit nih...

okeh time nak rehatkan badan dan minda kat luar rumah sambil duduk  bersama kekasih hati sambil melihat keindahan ciptaan Tuhan Yang Maha Esa..

cuaca di Banting nih sungguh indah...bertambah indahnya lagi melihat si Bulan Purnama...

Eh korang perasan tak malam nih ?.... dah 15 Jamadil Akhir pun...patut la bulan tengah mengambang ! meh join sekali meh !! tegok bulan yang original lagi...

gambar di depan rumah....tapi tu bukan rumah pcl, ...@ masa 10.30pm 7/5/2012



7 comments:

  1. SUBAHANALLAH.. cantik lah PCL.. hilang rasa letih seharian bekerja bila lihat bulan purnama gini..

    ReplyDelete
  2. Cantikkan Pcl..masa sabtu lepas pun aie ada tengok bulan msa waktu senja..terang ya amat..rupanya masa tu bulan lebih besar dr biasa hnya beberapa tahun sekali..malam ni pun bulan terang,mmg indah alam ciptaan Tuhan..;)

    ReplyDelete
  3. cantiknya bulan tu..awak tu pula seolah2 seekor naga yang sedang mengeluarkan bebola api dari mulut

    ReplyDelete
  4. SAYA NI MEMANG PEMERHATI AWAN DAN LANGIT.. SETIAP HARI SAYA AKAN LIHAT KEINDAHAN DI LANGIT.. MALAM INI PUN SAYA. SEMASA MEMANDU SAYA PERASAN BULAN MENGAMBANG DI BALIK AWAN2.. NAMPAK INDAH DAN MENARIK.. BEBERAPA KALI BIBIR MENGUCAP.. SUBHANALLAH... SUBHANALLAH..

    ReplyDelete
  5. skang ni pon boleh nampak bulan penuh

    ReplyDelete
  6. sungguh indah ciptaan allah... subhanallah...

    ReplyDelete
  7. wah..baru tak online 3 mgu..header PCL dah bertukar!!!hehe

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.