Jungle-Blog-Tracking

Sunday, May 20, 2012 PCL 10 Comments

Permainan “Jungle-Blog-Tracking” telah berjalan menuju ke minggu ke 5, pcl dan peserta lainnya telah melakukan tugasan yang diarahkan dengan santai sekali tanpa memikirkan siapa yang layak menduduki di tangga teratas.

Ini adalah permainan juga cabaran blog sebenarnya...kena ikut arahan dan sentiasa update entri  untuk kebaikan blog itu sendiri...

Untunglah ada juri yang sudi menilai selain daripada pembaca blog itu sendiri...terima kasih kepada Saudara Awie Omar selaku penganjur NBT...(*eh silap...NTB laaa..)

'Permainan' ini sedikit sebanyak telah memberi cabaran kepada peserta minggu demi minggu, alhamdulillah pcl dapat imuniti x2 (selamat utk 2 minggu).

maklumat lanjut di sini : http://awieomar.blogspot.com/2012/05/next-top-blogger-2-episod-4.html

logo NTB2




TERIMA KASIH kepada peserta – peserta yang rajin buat tugasan di atas. Semua entri yang dibuat sangat baik. Susah jugak nak pilih mana satu yang bertuah dapat IMUNITI. Baiklah, tanpa melengahkan masa, peserta dengan TUGASAN IMUNITI paling baik sekaligus mendapat IMUNITI pada minggu ini adalah PCL. TAHNIAH. PCL tidak akan disingkirkan pada minggu ini dan juga pada episod akan datang. Berikut adalah TUGASAN IMUNITI yang seterusnya perlu dilaksanakan. - blog Awie Omar


pcl manfaatkan kata cikgu (Laniaz Nadiba) ; ...Percayalah, orang yang cemerlang ialah orang yang ceria. Dia melaksaanakan apa jua aktiviti hidupnya dengan rasa gembira. Sama ada aktiviti yang berkait dengan Allah (habluminallah), mahupun aktiviti yang berkait dengan manusia (habluminannas), semuanya dibuat dengan gembira .




IKLAN : Chocolate Tamar With Ganache RM 100 per basket...




10 comments:

  1. alahai..rajin nye join game.

    ReplyDelete
  2. Terima kasih PCL kerana perkenalkan game ni pada rakan rakan yang lain :)

    ReplyDelete
  3. tahniah PCL and gud lak on next levl...

    ReplyDelete
  4. WAH.. MACAM MENARIK JE..

    ReplyDelete
  5. sempat lagi PCL join game ek :)

    ReplyDelete
  6. PCL.. NTB la, bukan NBT.hehe

    ReplyDelete
  7. @Nor Zilla: keh2..thnks..peka sungguh dia ni..

    ReplyDelete
  8. tahniah ntok imuniti...enjoy it well hahaa

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.