Karnival Mothercare di KLCC , AHAD (6 Mei 2012) ini

Wednesday, May 02, 2012 Nazlee Ismail 9 Comments

Salam untuk semua...

 Hebahan kepada yang belum tahu tentang Karnival Mothercare di KLCC , AHAD (6 Mei 2012) ini.


Aturcara bermula dari pukul 10 pagi hingga 7 petang dengan berbagai acara menarik.

Semua blogger yang berkelapangan khususnya bagi mereka yang baru bergelar ibubapa ataupun mempunyai anak dijemput untuk menjayakan karnival tersebut.

Anda yang berminat boleh mendaftarkan kehadiran dalam borang yang tersedia di sini.

p/s , menurut Bro dalam blognya , rakan blogger yang plan nak buat / memiliki anak pun boleh turut hadir sama.

Jom meriahkan !



9 comments:

  1. SELAAMAT BERKARNIVAL...

    ReplyDelete
  2. INFO TERKINI : NEXT TOP BLOGGER 2
    Next Top Blogger 2 akan bermula esok!
    Entri untuk Episod 1 akan dipost
    esok Khamis 3/5/2012.
    Sudahkah anda bersedia?

    ReplyDelete
  3. Salam PCL,

    Untuk kak ani dah over benda2 macam. Dah lama tutup kedai. Baguslah ibubapa pergi.

    ReplyDelete
  4. AnonymousMay 02, 2012

    Assalamulaikum PCL

    Dedicated this video to all
    Who love malaysia
    This happened in Malaysia
    And this is
    The country I belong

    MY BELOVED HOME.....

    http://bomosiam.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. yg xde anak camane???? :(

    ReplyDelete
  6. kita dah pegi dah..

    masa tu lah...

    register kat bro , lepas tu dapat goodie bag..

    :)

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.