Kawan baikku, mak tiri aku..

Wednesday, May 23, 2012 PCL 4 Comments


...eh xde apa nak ulas lebih lanjut...saja nak selitkan kat sini santai sambil tgk tv9 tadi....

cuma. .hati2 dengan kehadiran orang lain dalam rumah anda...

boleh lain jadinya...

semuanya ada pengajaran untuk dipelajari...

isteri dan suami kena tahu mengenal batas2 yang sepatutnya..

Published with Blogger-droid v2.0.4

4 comments:

  1. CERITA KAWAN BAIK JADI MAK TIRI KE? MAKSUDNYA BAPA DIA KAIN DENGAN KAWAN BAIKNYA.. HEHE.. DAHSYAT..

    ReplyDelete
  2. @fairus: kes bini tak layan laki. .asyik bz bepersatuan jer dia, at last org gaji ambik part...huhu kan.

    ReplyDelete
  3. ooo bhy gak ada org gaji ni ..

    ReplyDelete
  4. Layan juga bro cerita Melayu. :-)

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.