Majlis Pelancaran Pusat Jualan Kawasaki Motor X World CBK Motors Sports Sdn. Bhd.

Saturday, May 19, 2012 PCL 13 Comments

Salam untuk semua pembaca di sini...*dikemaskini semula.


Kuala Lumpur ,  Ahad 6 May 2012.

Sebuah Pusat Jualan Motosikal berjenama Kawasaki,  CBK Motor Sport Sdn Bhd,  melalui  blogger Bro Framestone telah menjemput beberapa rakan media juga bloggers untuk memeriahkan pelancaran Kawasaki MX World Store yang pertama di Malaysia bertempat di Jalan Ipoh.

CBK Motor Sport Sdn Bhd, Jalan Ipoh Kuala Lumpur.


sekitar majlis  pada hari pelancaran

Mr. Chew Boon Keam (Ah Loo), Pengasas kepada CBK Motor Sport 
Mr. Jeffrey Lim, Pengurus Besar kepada Kawasaki Motors (Malaysia) 


CBK Motors Sports adalah singkatan daripada nama Pengasasnya, Mr Chew Boon Keam. Telah bekerjasama dengan Kawasaki MX World Store yang diketuai oleh Mr. Jeffrey Lim, Pengurus Besar Kawasaki Motors (Malaysia) pada hari yang bersejarah ini.


Mendapat kelulusan penuh dari pihak Kawasaki Motors Malaysia, CBK Motor Sport telah menjadi peneraju kepada penjualan dan pembekalan alat-alat ganti serta aksesori untuk Kawasaki motocross.


Kepada mereka khususnya peminat motocross yang ingin mengetahui berkenaan Kawasaki Motocross boleh berhubung terus kepada  Mr Chew (Ah Loo) , seperti alamat yang dinyatakan di bahagian bawah entri ini.

Lain-lain gambar sekitar hari majlis pelancaran tersebut...







acara memotong riben oleh Jeffrey Lim , Chew Boon Keam (Ah Loo) dan Khoo Khang Oo (Tetamu Kehormat)



Mr. Jeffrey menandatangani panel perasmian
panel perasmian

bertukar plak penghargaan



Mr. Jeffrey & Ah Loo dalam sesi soal jawab bersama media jemputan


MX World adalah sebuah Stor Pusat Jualan motosikal motocross pertama di Malaysia, berjenama Kawasaki dan juga membekalkan aksesori , perkhidmatan servis dan jualan berkenaan dengan Kawasaki motocross.











Selain itu CBK Motors Sports Sdn Bhd juga adalah sangat komited dalam industri permotoran ini,  dengan kerjasama yang terlaksana pada hari ini , MX World adalah sebagai platform untuk meningkatkan sasaran jualan mereka.



Alamat  : CBK Motor Sport Sdn Bhd
373, Batu 2.5
Jalan Ipoh
51100 Kuala Lumpur
No. Tel: 03-4042 8555
No. Fax: 03-4042 2985
Alamat e-mail: cbkmotor@gmail.com
Laman web: www.cbkmotorsport.com



*********  ********  ********

Turut dimeriahkan lagi dengan acara 'lucky draw' untuk para jemputan yang hadir di majlis tersebut....untunglah ada antara blogger yang dapat jacket.





Majlis dihangatkan lagi dengan pertunjkan motocross yang sangat menarik perhatian para jeputan yang hadir..








Kehadiran kami sangatlah dialu-alukan...Terima Kasih.

rakan blogger


penulis blog  : PCL






sumber : Fb Yana Yassin, Fb Zero 2 Hero, www.cbkmotorsport.com dan www.pakciklie.com (PCL dot com),



Published with Blogger-droid v2.0.4

13 comments:

  1. Meriah...!!

    Next event boleh join lagi nie

    ReplyDelete
  2. assalamualaikum PCL....wah !! bestnya ...:)

    ReplyDelete
  3. @maszull: meriah..memang best lg2 pasal lucky draw..pcl xde luck lah !

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum PCL,

    Wahhh... meriahnya...untunglah kan sapa yang dapat jaket tu,cantik sangat.....he.he.he..

    ReplyDelete
  5. WAH.. DAH ADA TAG MEDIA..

    ReplyDelete
  6. @Ros:.. dgr kata ada yg nak jual separaruh harga??...memang untung dah tuh...

    ReplyDelete
  7. @fairus: boleh la..biasa2 jer..

    ReplyDelete
  8. tag 'media' tuh yg penting...hihihihi

    ReplyDelete
  9. wah..bestnya..event apa ni?? ruginya tak dapat join

    ReplyDelete
  10. mmg meriah....muka pengasas tu mcm taiko dah...hahaha...ape yg aku nmpk,,amoi2 tu hot belaka..hehe..

    ReplyDelete
  11. Kawasaki bikes are also known for their sturdy frame, great suspension, and affordable price tags. Manufacturing the engines for years gave them the first-hand knowledge that would help them with decisions about what to build and how to build it.motorcycle shipping

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.