Memperkenalkan...

Tuesday, May 29, 2012 Nazlee Ismail 11 Comments

Assalamualaikum...time nak dekat rehat tghari nie  nak buat apa eh...*ada 1/2 jam lg nih ke pukul 1pm..

(jap lagi santai makan nasi lemak @mamadiana rumahku syurgaku...)

okeh..sekejap jer nak ..Memperkenalkan.. my back-up blogger dalam siri “Jungle-Blog-Tracking” NTB2 ialah..;

ini header blog beliau yang memenagi HEADER TERBAIK @cun,  episod ke-4 bagi membolehkan beliau ...
mendapat IMUNITI terkecuali dari disingkirkan dari “Jungle-Blog-Tracking” selama 2 minggu berturut-turut..cayalah !!.tahniah!



... wajah pemilik blog yang bernama Allya Syahirah binti Abdul Riff,19 ...dan kalau nak kenal lagi korang boleh la terjah baca 'biodata sengal' dia  kat sini., confirm belum kawen..masih belajar lagi tu :)

Untuk pengetahuan pembaca semua kat sini...ktorg nie bergandingan untuk mencapai misi..

misi apa ?? ..*yang pasti bukan misi nurse tuh..wokeh!

 emmm.... kenapa..*MUKA PENYEK ?? ..tak tahu lah., korang skodeng lah sendiri....terus terjah (http://mukapenyek.blogspot.com/).


----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
>apa yg ALLYA tulis fasal PCL  
>Info tentang penganjur NTB2.

 

11 comments:

  1. saya tak tahu ape yg berlaku PCL..huhu

    ReplyDelete
  2. bagusnya


    suka bila PCL suka memperkenalkan sahabat blogger y lain

    ReplyDelete
  3. CANTIK-CANTIK BEBUDAK SEKARANG...

    ReplyDelete
  4. hanya mampu tgk jer... :)

    ReplyDelete
  5. gud luck bro untuk misi tu!! hehehe

    ReplyDelete
  6. back-up hebakk alam ini. hoho

    ReplyDelete
  7. wohooo...hebat saing saing kiter..haha

    ReplyDelete
  8. AnonymousMay 29, 2012

    serang blog dia sekarang
    time kasih dtg ke blog sis ye :)

    ReplyDelete
  9. dh xde backup..terumbang ambing..haha

    ReplyDelete
  10. deno dah attack blog dia... thanks PCL! :)

    ReplyDelete
  11. maaf PCL saya terlepas pandang. biasalah manusia. InsyaAllah lepas ni tak berlaku lagi saya cuba. apapun terima kasih buat imuniti ni. lepas ni segala tugasan imuniti kena letak link kat kotak komen.

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.