“Pay Day” ... Tukarkan Kepada Emas !

Wednesday, May 09, 2012 PCL 7 Comments

Assalammualaikum ...Bersua kembali pada hari ini ...




Tempohari pada tarikh 25hb April 2012 adalah hari yang amat bermakna bagi saya dan rakan-rakan penjawat awam yang lain kerana hari ini adalah hari "PAY DAY" iaitu hari gaji di bank in ke dalam buku akaun bank ..

Tambahan pula dapat kenaikan gaji baru beserta dengan tunggakkan sekali ...
Tersenyum riang kan ! ! !

Saya suker untuk berkongsi dengan rakan-rakan di Pembacaan seterusnya (sila klik di sini)


7 comments:

  1. boleh belanja agh ye.


    "alah lalu lalang aje..

    tak singgah pun rumah kita.

    asyik Damasara Damai ,selayang,subang

    batu cave tak sampai2 lg.

    tak baik tau mcm tu."

    ReplyDelete
  2. untung leee naik gaji. belanja cepat!!! :p

    mak ponn gaji 25. hehehe :)

    ReplyDelete
  3. semua tersenyum riang...mak bapa miss z pun tersenyum lebar ja..huhuh


    http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/05/segmen-up-follower-tambah-kenalan.html

    ReplyDelete
  4. waa..banyak dapat tu kan..hehe..suwasta ni gaji 29..;)

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum PCL

    saya yang dapat tu hari dah habis dah....he eh

    ReplyDelete
  6. ya, saya pun skrg da tersenyum girang dengan kadar gaji skrg.. ehehe

    ReplyDelete
  7. besnye PCL..gaji naik..

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.