PCL Goreng Ikan Keli jerrr...!

Sunday, May 20, 2012 PCL 7 Comments

Salam tengahari semuanya...


dah siap sedia nak lunch, ..dah makan ?..owh dah pagi tadi makan banyak ea..blogger gader2 kat tasik !..baguslah....semangat gathering korang semua.

pcl n famili tak berkesempatan join , .maaf lah ye untuk kali ini.

pcl kelaparan tapi nak masak dan makan kat rumah jugak2...



camana nih ? goreng  ikan keli pun siap bersilat !!  takut letupan minyak, huh !! dasat dah banyak kali kena..

ada petua ke?...mamadiana dah 'surrender' next my turn lah tuh...






7 comments:

  1. Alamak aii..terkenang isinya yang manis manis dapat pulak cicah ngan sambal..
    Nyumnyum.

    ReplyDelete
  2. emmm.... ikan keli!!! sedapnyeee!!! tapi deno tak boleh makan la... adeh..

    ReplyDelete
  3. Saya tak mkn ikan tu...
    Tapi asben dgn anak2 mmg suka sangat..

    ReplyDelete
  4. AnonymousMay 20, 2012

    wah lama tak pekena ikan keli masak lemak ke sambal ke sedap

    ReplyDelete
  5. mmg akan terpercik minyaknya, maybe tutup n slowkan api leh kot

    ReplyDelete
  6. sedapnya lauk..teringat pulak ikan keli goreng sambal..

    kalau tak nak minyak meletup masa menggoreng, biasanya sy masukkan sekeping dua asam keping sebelum masukkan ikan tu..insyaAllah tak perlu la nak bersilat..hehehe

    ReplyDelete
  7. pergh!! ikan keli goreng tU!!! adoi.. dah meleleh air liur ni

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.