Santai petang hati girang yang tak disangka..

Tuesday, May 22, 2012 PCL 10 Comments

eh...kena bagitau isteri nih...

bagitau apa ek?  klik sini 

Sesuatu perkhabaran yang baik atau sebaliknya mesti ada communicate to each other....especially suami isteri, baru la ada rasa dihargai dan menghargai..

Sifat macam ni lah kita nak kena contohi...bukan nak bangga diri ke ape !,... tapi memang kena macam tu lah hidup berpasangan suami/isteri...

"Yang....abang menang kontes slogan !!" bla...bla... 

pcl : santai petang hati girang yang tak disangka..



[Terima Kasih Hazwan Hairy]







10 comments:

  1. alhamdulillah, tahniah PCL!!!!
    tumpang sukaaa + gembira sbb dapat hadiah buku motivasi ye ...

    ReplyDelete
  2. wahh..wah..tahniah..!
    :)

    ReplyDelete
  3. BUKAN MENANG SEBARANGAN NI.. MENANG TEMPAT NOMBOR SATU LAGI TU.. TAHNIAH

    ReplyDelete
  4. tahniah... sememang apa jua perkara suka ke sedih ke semua kita kongsikan bersama suami / isteri kan

    ReplyDelete
  5. amboii..tahniah PCL..murah rezeki..:)

    ReplyDelete
  6. tahniah..best..nti boleh pinjam ye..

    mu gi tak melako..

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.