Sedappp ... Emas Public Gold !

Thursday, May 31, 2012 PCL 4 Comments

Assalammualaikum dan salam sejahtera ...



Bersua kembali dengan semua rakan-rakan pembaca pada hari ini ... Doa dan harapan saya agar kita semua akan dipermudahkan segala urusan dan dibuka kan pintu-pintu rezeki untuk kita semua ... InsyaAllah !

Hari ini saya ingin berkongsikan dengan satu tajuk .... "Sedapppp ... Emas Public Gold" ... Kenaper saya berkata sebegitu ...

Antara sebab nyer ialah transaksi urusniaga dengan Syarikat Public Gold adalah mudah dan menguntungkan kita sebagai seorang pelabur logam emas tulen fizikal dan logam perak tulen fizikal ... Semalam saya menerima panggilan....

Pembacaan seterus nya (sila klik di sini)







4 comments:

  1. KENAPA AR-RAHNU BANK RAKYAT DAN AGRO BANK TIDAK MENERIMA PAJAKAN PUBLIC GOLD?

    ReplyDelete
  2. iksh.. ntah bila la ada rezeki nak beli emas ni.. terliur je tengok

    ReplyDelete
  3. assalamualaikum PCL...bestnya kalau ada duit boleh melabur kat gold ni...:)

    ReplyDelete
  4. @fairus:Coz agro bank n bank rakyat hanya menerima barang kemas untuk pajakan, emas public gold adalah berbentuk jongkong dan dinar bagi tujuan "emas pelaburan", itulah jawapannya, tolong jawap kan bagi pihak saya, please, tq (Abdul Razak , banner atas)

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.