Terima kasih daun keladi.

Monday, May 28, 2012 PCL 4 Comments

Salam ...syukur alhamdulillah.

ada email inbox..

Salam kawan-kawan, Dijemput semua ke pantry sekarang untuk breakfast sama-sama. Hasil tangan kwn2 perempuan.. Sila yer.

hari ni geng ibu2 muda se-ofis buat sambutan hari ibu..banyak sungguh juadah port luck yang tersedia..
Buat ibu-ibu dan bakal ibu-ibu sekalian, Terima kasih banyak-banyak atas jamuan yang dihidangkan. Semuanya delicious, maklum la, disediakan dengan penuh kasih sayang . Terima kasih daun keladi.. ..ikhlas ucap kata dari salah seorang pegawai lelaki di sini..

jamah lah seadanya ,...haha kita ni dah sarapan siap2 di rumah awal pagi tadi..

pcl : ada yang menyuarakan..."Lps ni giliran bapa-bapa &bakal bapa-bapa pulak.. haha J""..


 

4 comments:

  1. alhamdulilah rezeki di pagi Isnin :-)

    ReplyDelete
  2. sekali sekala buat port luck mmg best.. mengeratkan silaturrahim.. kat opis Queen ni kebiasaannya setiap bulan ada sekali kitorg akan buat mkn2 mcm ni. biasanya lps dpt gaji la.. :)

    ReplyDelete
  3. Yummeyh..msti bestkn?we ollss pn ada pot luck msa last day of school jumaat lepas :)

    ReplyDelete
  4. Ni ada yang makan hingga tersandar. :-)

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.