Untung Pelaburan Emas ... Melancong Ke Kota Jakarta !

Thursday, May 10, 2012 PCL 12 Comments

Assalammualaikum dan salam sejahtera ...







Apa khabar anda rakan-rakan pembaca pada hari ini ...

Doa dan harapan saya selalu agar anda semua berada di dalam peliharaan dan lindungan dari "NYA" ... InsyaAllah ! 

Hari ini saya ingin berkongsi sesuatu  bacaan yang santai dan ringan sahaja .... Entry kali ini saya ingin berkongsi lagi cerita berkaitan melancong bersama keluarga ke Jakarta dengan hasil keuntungan emas ...

Kejadian tahun lepas juga .

Pembacaan seterus nya (sila klik di sini)

 

12 comments:

  1. ha?mamadiana nak bg adiah?yeay!hujung bulan ni ade knduri kat banting..blh la redeem kan..ngeh3..;p

    ReplyDelete
  2. Assalam..
    Harga emas makin turun ni..

    ReplyDelete
  3. @CIK MAY: jgn kena masa cuti sklh..kami blk kpg ..

    ReplyDelete
  4. @Iza Teratak Usang: ikut kata pakar...kadar turun naik harga pasaran cepat berubah...ada duit jgn tggu, grab sementara masih murah !

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum PCL

    waaaa...sekarang dah jadi tauke emas pula...he he

    ReplyDelete
  6. lately ramai org sebut / ckp hal pelaburan emas ni..dan sy da tgk buktinya..

    ReplyDelete
  7. @atuk:w'slm atuk...mana da tauke, kuli lombong jer..sesuatu yg bagus kena hebahkan.

    ReplyDelete
  8. @KhaiRin : anies: semua org suka bicara ttg sesuatu peluang yg bagus/baik mengubah pendapatan keluarga masing2..kena alert dan sentiasa berhati2.

    ReplyDelete
  9. @MawardiYunus: melancung mmg best lg2 kalau duit terlebih-lebih...huhu tp bkn sy lah tu !

    ReplyDelete
  10. pergh..entah bila la mampu nak beli emas ni...

    ReplyDelete
  11. hahahaha.. saya pnah pergi jakarta bandung,. pergh terbaik

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.