Wowww Harga Emas Jatuh ...!!

Wednesday, May 16, 2012 PCL 14 Comments

Assalammualaikum dan salam sejahtera ...

Bertemu kembali dengan semua rakan-rakan pembaca yang budiman pada hari ini ...




Wowww !!.... Harga emas semasa jatuh pada paras terendah bagi tahun 2012 ini ...

Anda perlu merebut peluang untuk memiliki simpanan logam bernilai ini untuk meraih keuntungan pada jangkamasa sederhana dan jangkamasa panjang ...

Strategi boleh didapati dipembacaan seterusnya (sila klik di sini) 








 

14 comments:

  1. salam PCL bertemu kembali.. sejak bila PCL pun menceburi pelaburan emas ni? hehehehe

    ReplyDelete
  2. BERAPE RM 1 GRAM SEKARANG?NAK BLI DGN PANTAS KLU RENDAH GILE..HOHO

    ReplyDelete
  3. x berapa minat nak pakai emas & x tau ape² pun pasal emas hikhikhikkk

    ReplyDelete
  4. Kakak pun kena pergi tengok juga lah. Beli cert pun bagus kalau masa ini...

    ReplyDelete
  5. bole bgtau mama ni.. haha.:p

    ReplyDelete
  6. cemana minat pun tunggu ekonomi stabil luar biasa dulu baru la pikir nak melabur kat emas cam nih...

    :)

    sekarang baca aje lah segala info yang ada..

    kot satu hari nanti dah mampu ada jugak sikit ilmu dah kan..?

    :)

    ReplyDelete
  7. Rendah-rendah harga mas kan.

    ReplyDelete
  8. nak beli emas sekarang!

    ReplyDelete
  9. tengah turun harga ni lebih baik dibeli yang paling stabil harganya tu bila naik semula..

    adakah penurunan harga emas ni akibat dari kenaikan penjualan dan pembelian silver ?

    ReplyDelete
  10. @QueeN TerataI: ini cuma utk entri advertorial jer...insyaAllah.

    ReplyDelete
  11. @pipoq:@CIK MAY: sy dah majukan soalan ini kpd yg berkenaan utk menjawab...t.kasih.

    ReplyDelete
  12. Assalam..
    Bila nak naik agaknya ni???

    ReplyDelete
  13. Asalam ... Kenkawan semuerrr .. Apa apa soalan pasal "gold n silver" .. Boleh di ajukan kepada saya di admin@pelaburemasperak.com
    Tq tq

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.