ZULFAHMI KHAIRUDIN : TOP 10 Juara Dunia Bagi Kategori Moto3

Tuesday, May 22, 2012 Nazlee Ismail 4 Comments

Salam  buat semua pembaca juga peminat lumba motor GP ..




Jangan lupa untuk bertemu dan beramah mesra dengan Zulfahmi pada hari Sabtu ini, 26 May di tapak pameran Sepang Circuit, perkarangan belakang Istana Kehakiman pada jam 4.00 - 5.00 petang.

Pelbagai promosi antaranya free gift T-shirt team AirAsia-SIC-AJO yang ditandatangani Fahmi dengan setiap pembelian tiket Grand Stand & tiket hillstand motoGP dijual pada harga RM 10, terhad pada hari itu sahaja.

Jumpa anda di sana...





PCL ; meghebahkan sumber dari : fanpage....>>orang Banting tuh !! :)



4 comments:

  1. Kalau kita nih muda belia bujang trang tang tang
    lg mmg excited la nk pegi...hensem tu..
    Hehe..
    Oh...zaman dah berlalu. Insaf dan sedar diri balik.

    ReplyDelete
  2. wahh, support on him.... (",)

    ReplyDelete
  3. acu tak dapat nak join weekend nie sebab nak balik Saigon...frust betul :(

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.